ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΠ οι Παγκορασίδες του Παμβοχαϊκού

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΠ οι Παγκορασίδες του Παμβοχαϊκού

Τα κορίτσια από το Βραχάτι θριάμβευσαν με 3-2 σετ του γηπεδούχου Σπαρτιατικού στο final four του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ και μέσα στην Σπάρτη  πανηγύρισαν τον τίτλο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Παμβοχαϊκού 

Με το καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά 2017 -2018 για τον συλλογό μας και τα αναπτυξιακά τμήματα του Παμβοχαϊκού!

Στο κατάμεστο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Σπάρτης με ένθερμο κοινό, όπου διεξήχθη το final four του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ , η ομάδα μας ,τα κορίτσια μας , οι παγκορασίδες μας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Κου Μαρινόπουλου Αργύρη και με κατάθεση ψυχής αγωνιζόμενες απέναντι στον Σπαρτιατικό Γ.Σ ,κατάφεραν και ανέτρεψαν στον τελικό το σε βάρος τους αποτέλεσμα 2-0 σετ, ισοφάρισαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα 2-2 σετ.

gas_pamvoxaikos_pagorasides 2

Η ανατροπή είχε ήδη ξεκινήσει από το τρίτο σετ και ολοκληρώθηκε στο 5ο σετ, όπου
η ομάδα μας με εκλειπτικό σέρβις αλλά και φοβερή άμυνα αποδιοργάνωσε την ομάδα του Σπαρτιατικού, κέρδισε το σετ με 11-15 και μαζί και τον αγώνα με 2-3 σετ.

Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου λοιπόν η ομάδα μας με την αξία της και άλλη μια διάκριση προστέθηκε στην πολύ καλή αγωνιστική χρονιά για τα αναπτυξιακά τμήματα του Παμβοχα’ι’κού.

gas_pamvoxaikos_pagorasides 3

Πολλά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας, στον προπονητή της ομάδας κ. Μαρινόπουλο Αργύρη, στην ακούραστη έφορο της ομάδας κα. Κο’ι’νη Τζένη, στον υπεύθυνο αναπτυξιακών τμημάτων Κον Σπυράκο Απόστολο και στην έφορο Κα Μιχαλοπούλου Γιώτα .

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλους όσους ταξίδεψαν στη Σπάρτη και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας και στις αθλητριές μας κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!”