Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ψάρρας : «Δείξαμε δείγματα προόδου βλέποντας τη νέα σεζόν»

Ψάρρας : «Δείξαμε δείγματα προόδου βλέποντας τη νέα σεζόν»

Θετικές εντυπώσεις παρά την ήττα έβγαλε από την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό ο Σάκης Ψάρρας που δήλωσε ικανοποιημένος από τα δείγματα προόδου της ομάδας του, ενώ αποκάλυψε ότι ήδη ανανέωσε την συνεργασία του με τους «πράσινους».

Ο τεχνικός του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας ,δήλωσε μετά το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης «Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό όσο μπορούσαμε. Είναι καλύτερη ομάδα από εμάς και κατά τη γνώμη μου η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θέλαμε να δείξαμε πως κάνουμε δείγματα προόδου και πως έχουμε δουλέψει. Αυτά τα βήματα προόδου θα επιστεγαστούν και για τη νέα σεζόν».

Μάλιστα αναφερόμενος για την επόμενη μέρα ο Σάκης Ψάρρας ανακοίνωσε πως ήδη η ομάδα κινείται από τώρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος ανανέωσε την συνεργασία του με τους «πράσινους».

«Η ομάδα έχει στηθεί για να μείνει και για να είναι πρωταγωνίστρια τα επόμενα χρόνια και έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε το αύριο αυτής της ομάδας. Σας ανακοινώνω επίσης πως ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την διοίκηση του Μίλωνα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ψάρρας.