ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Restart και επένδυση στις Ακαδημίες για Νέα Βύσσα

Restart και επένδυση στις Ακαδημίες για Νέα Βύσσα

Στροφή στις ακαδημίες και τις υποδομές πραγματοποιεί πλέον η Νέα Βύσσα Ορεστιάδας η οποία ανακοίνωσε το νέο τριετές πλάνο της όπου στόχο έχει την δημιουργία αθλητριών πρώτης γραμμής που θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Την δική της επανεκκίνηση συνοδευόμενη με νέα φιλοσοφία κάνει η Νέα Βύσσα Ορεστιάδας. Η ομάδα του Έβρου έχοντας αποσύρει την συμμετοχή της από την Α2 γυναικών, αλλάζει ρότα και πλεύση επενδύοντας στις υποδομές.

Η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» θέλοντας να απαγκιστρωθεί από την εξάρτηση των μεταγραφών ανακοίνωσε το νέο τριετές πλάνο της φέροντας σε πρώτο πλάνο τις Ακαδημίες της.

Εκεί όπου στοχεύει να βγάλει νέα κορίτσια τα οποία σε βάθος χρόνου θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας όταν θα έρθει η ώρα της επιστροφής στην Α2.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Νέας Βύσσας Ορεστιάδας

Ο Αθλητικός όμιλος Νέας Βύσσας Ορεστιάδας μετά από επιτυχημένη πορεία μέσα στα γήπεδα από το 1991 αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκόμισε, τολμά να καινοτομήσει για την επόμενη χρονιά.

Βλέποντας την τελμάτωση στην παραγωγή αθλητών και αθλητριών τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας και αναλύοντας τις παραμέτρους και τις συνέπειες της κατάστασης που επήλθε στο βόλεϊ της περιοχής μας τα τελευταία χρόνια με τα γνωστά σε όλους προβλήματα εκτιμήσαμε ότι η εξαρτώμενη από μετεγγραφές παρουσία στα πρωταθλήματα δεν ευνοεί τα αναπτυξιακά τμήματα στο να παράγουν αθλητές πρώτης γραμμής, αλλά να αποτελούν τμήματα μαζικής άθλησης, καινοτομούμε γυρίζοντας στα ονειρικά χρόνια που η περιοχή μας ήταν το σημείο αναφοράς στο βόλεϊ της Ελλάδας ως η πατρίδα της Μαρίας Καρδαμανίδου, της Ελένης Μεμετζή, της Τασούλας Ιακωβίδου και φυσικά του ανεπανάληπτου αετού Νίκου Σαμαρά και τόσων άλλων αστέρων του Ελληνικού βόλεϊ.

Αποφασίζουμε λοιπόν να χτίσουμε και να επενδύσουμε στις υποδομές μας, με συνεχή τουρνουά, καθημερινή προπόνηση, σεμινάρια κα ότι άλλο απαιτείται ώστε στο τριετές πλάνο μας να επανέλθουμε στην Α2 και στα σαλόνια της με κύριο κορμό αθλήτριες δικές μας, παιδιά του Δήμου Ορεστιάδας ,γιατί αυτό αποτελεί προσφορά στο βόλεϊ και στον τόπο μας.

Ραντεβού λοιπόν στα γήπεδα τη φετινή περίοδο με τις γυναίκες στην τοπική κατηγορία αλλά και με ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων σχεδιασμένες να πρωταγωνιστήσουν.

Ευχαριστούμε τους φίλους που βοήθησαν στην απόφασή μας που στάθηκαν αρωγοί με τις συμβουλές τους , που θα είναι δίπλα μας σε όλη την προσπάθεια και φυσικά όλους εσάς που γεμίζετε ασφυκτικά το γήπεδό μας.

Σύντομα θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση της τεχνικής ηγεσίας και η αναλυτική παρουσίαση των δράσεών μας για την επόμενη χρονιά

Η Διοίκηση