Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σερβίς μετ’ εμποδίων σε Πειραιά και Νέα Σμύρνη

Σερβίς μετ’ εμποδίων σε Πειραιά και Νέα Σμύρνη

Παρά τις αναβολές και τα… προβλήματα λόγω κορονωϊού η αγωνιστική δράση στην Volleyleague συνεχίζεται με την 2η αγωνιστική… Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο από τον Πειραιά όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας (18:00) και συνεχίζεται στη Νέα Σμύρνη με τον Μίλωνα να φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Στον Πειραιά ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον νεοφώτιστο Φίλιππο Βέροιας σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι έχουν στόχο τη νίκη και το 2×2 στη Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά μετά το νικηφόρο πέρασμά τους από το Ζηρίνειο, θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και παράλληλα να μπούνε με το… δεξί στην έδρα τους για τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις τους.

Ο Δημήτρης Καζάζης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και με όλους τους παίκτες στην διάθεσή του αισιοδοξεί να κατακτήσει το τρίποντο.

O προπονητής του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Φίλιππο Βέροιας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Στόχος μας στο παιχνίδι του Σαββάτου, είναι η καθαρή νίκη και θα προσπαθήσουμε να τη συνδυάσουμε με μια καλή εμφάνιση, αφού θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα μετά την επικράτηση στην έδρα της Κηφισιάς. Η ομάδα της Βέροιας είναι μια καλή ομάδα αλλά εμείς έχουμε στόχο να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να πάρουμε τη νίκη».

Να δείξει ανταγωνιστικός αλλά και να μετρήσει δυνάμεις στα… δύσκολα στοχεύει ο Φίλιππος Βέροιας κόντρα στον Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Βορρά αγωνίζονται για 2η συνεχόμενη φορά εκτός έδρας και με… άγνοια κινδύνου και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους αισιοδοξούν για μια καλή παρουσία στο κλειστό του Ρέντη.

Αυτό είναι ιστορικά και το πρώτο παιχνίδι του Φίλιππου Βέροιας απέναντι στους Πειραιώτες. Γεγονός που τους κάνει να θέλει να παρουσιαστεί σοβαρός και να στείλει μήνυμα προς όλους ότι ήρθε στην μεγάλη κατηγορία για να μείνει.

Ο Σωκράτης Τζιουμάκας σχολιάζοντας την επικείμενη αναμέτρηση του Πειραιά τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου filipposvolley.gr «Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι… Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στα πρώτα φιλικά και στο Λίγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά αυτό αποτελεί για εμάς ένα κίνητρο παραπάνω να παλέψουμε χωρίς άγχος για να κερδίσουμε ότι μπορούμε περισσότερο από αυτό το παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο διεθνής κεντρικός της Σάντα Λουτσία, Τζούλιαν Μπίσετ που δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται και ως ακραίος κόντρα στον Ολυμπιακό δήλωσε «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά κάθε παίκτης, όταν έχει απέναντί του μία καλύτερη ομάδα τα δίνει όλα για τη νίκη. Πιστεύω πως όλη η ομάδα θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και σίγουρα οτιδήποτε καταφέρουμε να κερδίσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, θα είναι για εμάς ένα καλό δώρο»

ΜΙΛΩΝΑΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Στο κλειστό της Νέας Σμύρνης ο Μίλωνας υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι για τους «πράσινους» που αισιοδοξούν να… «σπάσουν» το «ρόδι» και να κατακτήσουν τους πρώτους τους βαθμούς στην κατηγορία.

Η αποστολή των παικτών του Σάκη Ψάρρα είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο με τον τίτλο του «αουτσαϊντερ» και χωρίς να έχει να χάσει κάτι οι «πράσινοι» αναμένεται να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Μίλωνα για 2η εβδομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ανδρεάδη – Χαντ, ωστόσο όλοι οι παίκτες δηλώνει αποφασισμένοι να καλύψουν επάξια τα κενά των παραπάνω.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας υπογράμμισε «Εκτός από τον Φοίνικα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον COVID-19. Η ομάδα παλεύει σε δύσκολες συνθήκες. Θέλω να πιάσουμε τα στάνταρ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα βγουν μπροστά τα νέα παιδιά της ομάδας που έχουν και μία μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουν τις μεγάλες δυνατότητες τους. Θα παλέψουμε τον αγώνα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι θετικό».

Από την πλευρά του ο Φοίνικας Σύρου έχοντας πάρει τη νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας στην αυλαία του πρωταθλήματος, το Σάββατο δοκιμάζονται στην έδρα του έτερου νεοφώτιστου στην κατηγορία.

Οι «Πειρατές» του Γιάννη Ορφανού θέλουν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους και να επιστρέψουν στο νησί των Κυκλάδων με το τρίποντο στις αποσκευές τους.

Ο προπονητής των Συριανών δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και με όλους τους παίκτες στην διάθεσή του δηλώνει έτοιμος να πάρει τη νίκη.

Ο λίμπερο των νησιωτών Βασίλης Καρασαβίδης τόνισε «Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Μίλωνα είχαμε δυσκολευτεί για να πάρουμε τη νίκη. Έχουν καλή ομάδα με κάποιους έμπειρους παίκτες που μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Στον αυριανό αγώνα μάλλον θα έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες , ωστόσο αυτό δε μας εφησυχάζει. Με συγκέντρωση πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς , μιας και έτσι όπως έχει διαφοροποιηθεί πλέον η δομή του πρωταθλήματος, κάθε αγώνας χαρακτηρίζεται ως μικρός τελικός».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020
18.00 (V.L. – T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Κατερλή, Γραμματεία: Καλιγέρη.
19.00 (V.L. – T.V.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Φραγκάκης, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020
16.00: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020
18.00 (ΕΡΤ Sports T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...