ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συνεπείς στο ραντεβού με τους Άγγελους (foto-vid)!

Συνεπείς στο ραντεβού με τους Άγγελους (foto-vid)!

Σύμφωνα με την Αμερικανίδα συγγραφέα και οραματίστρια, Ντενίς Λίν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι χάρις στους οποίους νιώθεις την παρουσία ενός αγγέλου στο χώρο…

Είτε από το υπέροχο άρωμα λουλουδιών που συχνά τους συνοδεύει, είτε με το ελαφρό αεράκι, που προκαλεί το… θρόϊσμα των φτερών τους, ακόμη κι αν όλα τα παράθυρα είναι κλειστά. Άλλες φορές πάλι ακούγεται ένας ήχος που θυμίζει καμπάνες ή εκλύεται ένα λαμπερό φως.  Τις περισσότερες φορές όμως νιώθεις απλά ένα αόρατο «χάδι» και πλημμυρίζεις από αγάπη!

agios_stefanos_toyrnoya_aggelon

Κάτι αντίστοιχο αισθάνθηκαν όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 26-27/09 στις κερκίδες του κλειστού Αγίου Στεφάνου, όπου μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης διεξήχθη το “3ο Τουρνουά των Αγγέλων”. Γιατί πεθαίνει μόνο ό,τι ξεχνιέται…

Στο τουρνουά που για μια ακόμη χρονιά ήταν αφιερωμένο μνήμη των τεσσάρων αδικοχαμένων αθλητριών του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Στεφάνου, Κατερίνα Παρίση, Μερίνη Σταυρουλάκη,  Μαρίνα Πρίφτη και Σία Καραγεωργίου, που μαζί με την 41χρονη οδηγό έχασαν πρόωρα και άδικα προ δύο ετών τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στα Βόρεια Προάστια, η οικδέσποινα ομάδα, ο ΣΦΑ Μελισσίων «Φοίβος», ο ΑΓΣ Άρτεμις και ο ΑΟ Θρακομακεδόνων προσέφεραν τέσσερις συναρπαστικούς αγώνες.

foivos_melission

Στον τελικό επικράτησε ο Φοίβος Μελισσίων και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 3-1 σετ, με τον ΑΟ Αγίου Στεφάνου να αποδεικνύεται «σκληρός» αντίπαλος και να παίρνει το ασημένιο μετάλλιο. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού, ενώ τέταρτος κατετάγη ο ΑΟ Θρακομακεδόνων.

ao agios stefanos_foivos_melission

Ο ΑΟ Αγίου Στεφάνου απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στις αθλήτριες του που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ στις εισαγωγικές εξετάσεις και έδωσε αναμνηστικό προπονητικό μπλουζάκι σε όλες τις αθλήτριες, προσφορά του Volleystore.

tournoua_aggelon

Μετά την λήξη των αγώνων και τη βράβευση των αθλητριών, όλα τα κορίτσια του τελικού φόρεσαν τα μπλουζάκια του Τουρνουά των Αγγέλων και φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες, αποδεικνύοντας πώς ο αθλητισμός πρέπει μόνο να ενώνει τους ανθρώπους.

kerkida_agiou_stefanou

Στο, κατάμεστο από κόσμο, γήπεδο βρέθηκαν μεταξύ άλλων φίλων του αθλήματος: ο Δήμαρχος Διονύσου, κ. Ζαμάνης Δ., ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Κοκμοτός Β., ο Πρόεδρος του Θέσπις, κ. Δαρδαμάνης Β., ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Στεφάνου, κ. Κασαπάκης Μ.. Επίσης παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Κοροβέσης Σ. καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Στουραϊτης Γ., ο υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων κ. Μπακοδήμος Π., ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ κ. Αλλαγιάννης Κ., ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ, κ. Σύλλας Χ., ο διεθνής βολεϊμπολίστας κ. Γκιούρδας Μ. και φυσικά οι οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Φωτό: www.edionysos.gr

Δείτε στο Video στιγμιότυπα από τους αγώνες του τουρνουά