ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σοκ με Παπαζόγλου στο F4 νεανίδων

Σοκ με Παπαζόγλου στο F4 νεανίδων

Άρης και Ελπίδα Αμπελοκήπων θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας νεανίδων του φαιναλ 4 της ΕΠΕΣΘ το βράδυ στις 21.00 στο Νέο Ρύσιο αλλά οι αγώνες επισκιάστηκαν από το σοβαρό τραυματισμό της ταλαντούχας Κατερίνας Παπάζογλου στον δεύτερο ημιτελικό με τους Μακεδόνες Αξιού, που βρήκε νικήτριες τις «πράσινες» με 3-1.

ARIS neanides teliko 9870

Νωρίτερα στον πρώτο ημιτελικό ο Άρης είχε αποκλείσει τον Αίαντα 3-0 (25-18, 25-16, 25-18). Όσον αφορά τον μικρό τελικό οι Μακεδόνες θα διεκδικήσουν τρίτη θέση κόντρα στον Αίαντα Eυόσμου στις 19.00

Ελπίδα-Μακεδόνες Αξιού

Ο ημιτελικός στο Ρύσιο, μια επανάληψη του περυσινού τελικού, ξεκίνησε ιδανικά για την Ελπίδα, που ήταν εξαιρετική από τη γραμμή του σέρβις και «χάλασε» την υποδοχή της ομάδας του Σκουλικαρη και το πηραν ευκολα με 25-13.

Οι Μακεδόνες αντέδρασαν στο δεύτερο σετ βελτίωσαν την υποδοχή τους με τη λίμπερο Τζαγκαράκη και βρήκαν λύσεις  στην επιθεση με τις Καραφουλίδου, Καλτσώνη, ήταν κοντά στο σκορ αλλα με ενα σερί στο φινάλε, η Ελπίδα επικράτησε με 25-21.

Karafoul Makedones-elpis neanides 5678Κarafoul papazoglou 67890

Στο τρίτο και ενω το  σκορ ήταν στο 8-14, ήρθε ο τραυματισμός της Παπάζογλου στο γονατο η οποία αποχώρησε υποβασταζόμενη και κατω απο τα χειροκροτήματα των φιλάθλων που ηταν στο γήπεδο. Η ομάδα των Κυμίνων με την Καραφουλίδου ασταμάτητη, μείωσε σε 2-1 με 20-25.

Στο τέταρτο σετ οι αθλήτριες της Ελπίδας ομως συνήλθαν απο το σοκ της Παπαζογλου και με καλύτερο μπλοκ, υποδοχή, και κορυφαίες της Καλαντάτζε, Καραμούτσα, Κομνίνο, πήραν το σετ με 25-17 και συνολικό 3-1 περασαν στον τελικό.

Τα σετ: 25-13, 25-21, 20-25, 25-17

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Καλαντάτζε, Καραμούτσα, Κ. Παπάζογλου, Κομνίνο, Ντολοπούλου, Δάκου (λ) – Σαλαγκούδη, Τσιφλικιώτη, Α. Παπάζογλου, Δροσοπούλου.

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Καλτσώνη, Παπαδοπούλου, Μητακίδου, Καραφουλίδου, Γκόλτσιου, Αντωνιάδου, Τζαγκαράκη (λ) – Σ. Μπορμπόκη (λ), Ρίσκου, Ευθυμιάδου, Καραγκούνη, Ε. Μπορμπόκη, Μόσχου.

Άρης-Αίαντας 3-0

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-16, 25-18)

AΡΗΣ (Γιόφτσεφ): Χίτζιου, Κοσμά, Λαινάκη, Πήττα, Γουγούση Κ., Γουγούση Αν., Σαρηγιαννίδου, Καθάριου, Σταματίου, Πήττα Ν., Γερομίχαλου, Ζωίδου, Γκαμάλη, Βασιλείου.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Ζυγούρης): Καραγιάννη, Κούρτογλου, Περγαντοπούλου, Τολούρτη, Φαρμάκη, Περκλίδη, Καταρτζή, Μακρή, Πατέλη, Καλαγασίδου, Ρουμελιώτη, Τζιαρλή, Χαμαλίδου, Ξανθοπούλου.