ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στην κορυφή η ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου (φωτ.)

Στην κορυφή η ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου (φωτ.)

Η ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου κατέκτησε το δεύτερο Pink Spike Tournament, επικρατώντας 3-1 των Θρακομακεδόνων στο κλειστό γυμναστήριο του Λόφου Στρέφη.

Την 3η θέση κατέκτησε ο ΠΑΟ Κουκακίου ενώ πολυτιμότερη παίκτρια αναδείχτηκε η Αγγελική Παγώνη.

ΑΕ ΓΚΥΖΗ/ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ –ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 3-1 (25-27, 25-14, 25-19, 25-16)

gkyzh_winners

ΑΕ ΓΚΥΖΗ/ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ (Κατσικολιάς): Κουτρουμάνη, Τζούριτς, Δήμα, Τζαναβάρη, Παγώνη, Μεταΐ, Άνθη, Δαμασκηνού (λ), Ανδροπούλου (λ), Μαλιουρη, Ψαροπούλου, Μαντζόρου, Κρητικού

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (Καλύνης): Ξούρη, Σαϊτη, Παπατριανταφύλλου, Παναγοπούλου, Καψάλη, Καραούλη, Σουσούνη, Σωτηράκου, Παπαναστάση, Πολυχρόνη

MVP η Παγώνη

mvp_pagwnh_kerkines

Πολυτιμότερη Αθλήτρια της διοργάνωσης ανακηρύχθηκε η πασαδόρος της ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου, Αγγελική Παγώνη. Την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος του συνδιοργανωτή ΠΑΟ Κουκάκι, κος  Γιώργος Κερκινές.

Την απονομή της 2ης θέσης στην ομάδα ΑΟ Θρακομακεδόνων, έκανε ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου κος Νίκος Σπυρόπουλος.

Την απονομή της 1ης θέσης στην ομάδα της ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου έκανε ο πρόεδρος του ΑΟ Θρακομακεδόνων, κος Χρήστος Σουσούνης.

Pink Spike: 3η θέση για το Κουκάκι.

koukaki

Το Κουκάκι βγήκε νικητής απο τον μικρό τελικό του Pink Spike Tournament, φτάνοντας δύσκολα στο 3-1σετ.

Οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα απο τους αγώνες του τουρνουά και είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιούσουν όλες τις αθλήτριες τους.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ 3-1 (26-28, 25-11, 25-15, 25-20)

(Διαιτητές: Αλτιπαρμάκ, Σταυρακάκη)

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ (Κερκινές): Βαλεντάκη, Χρυσομαλλίδη, Παπασηφάκη, Βασιλάκου, Κορωνάκη, Πολυχρονάκη, Σταθεροπούλου, Ζαλαχώρη, Μούτου (λ), Παναγιωτοπούλου (λ), Νικολαϊδου, Μάργιου, Μπερέτη.

ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ (Σκιαδόπουλος): Καραντζά, Λατίφη, Παπαδόπούλου, Λάζαρη, Λεγάκη, Κουτρούμπα, Στάμου (λ), Χατζηπαναγιώτη, Μιχαλοπούλου, Μπλάνα, Κωστή.

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν:

Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αθηνών και Ανατολικής Αττικής και ειδικότερα τους κ.κ. Μυλωνάκη και Καπάνταη, για τη βοήθεια τους και τον ορισμό διαιτητών στους αγώνες του τουρνουά.

Τα έπαθλα «Ζεύς» και τον κο Δημήτρη Λουμπαρδιά για την υποστήριξη τους και τα κύπελλα της διοργάνωσης.

Τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α) και τον κο Θωμά Λιάππη για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Στρέφη για την διεξαγωγή των τελικών.

Και πάνω απ’ολα

Όλες τις συμμετέχουσες ομάδες που έδειξαν δείγματα ευ αγωνίζεστε και προσπάθειας για τη βελτίωση τους αλλά και του αθλήματος.