ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στον τελικό το ΠΑΚ Χαλανδρίου

Στον τελικό το ΠΑΚ Χαλανδρίου

Την πρόκριση στα τελικά των play off ανόδου στην Α2 κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., πανηγυρίζει από χθες το βράδι η γυναικεία ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου που στο 5ο ματς με την ΑΕ Αμεπλοκήπων επιβλήθηκε με 3-1 (25-22, 19-25, 25-15, 25-21) της φιλοξενούμενης ομάδας των Λιγνού-Μελετίου και διατήρησε ζωντανό το όνειρο της ανόδου.

Στο κατάμεστο κλειστό του Χαλανδρίου η ομάδα του Κώστα Λεβαντή μετά τα πρώτα δύο σετ, όπου τα κορίτσια των Αμπελοκήπων απέδειξαν πως πέρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου δίκαια έφτασαν έως έδω, με σέρβις τακτικής, βελτιωμένη υποδοχή και καλή άμυνα κατάφερε να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της και να φτάσει στην πολύτιμη νίκη πρόκριση.

Πλέον η προσοχή της ομάδα του Χαλανδρίου στρέφεται στο εκτός έδρας ματς της προσεχούς Παρασκευής με την Αγία Παρασκευή, ενώ για την ΑΕ Αμπελοκήπων, έπειτα από μία σεζόν που η ομάδα άγγιξε την υπέρβαση, μετά τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης, η διοίκηση της ομάδας θα καταστρώσει τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά, με τους ίδιους πάντα υψηλούς στόχους.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Λεβαντής): Λιαρούτσου, Μαυρίδη, Καραγιαννίδου, Σακελλαρίδη, Τράκα – Ζαρκάδα, Ιμπραχήμ, Πέρρα (λίμπερο), Καλλιπολίτη (λίμπερο), Φιλιπποπούλου, Μαναριώτη.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Μελετίου): Βασιλειάδη, Παπαδάκη, Κατρή, Δανιήλ, Λάμε, Καράβη, Κανελλοπούλου Γ. (λίμπερο), Βασιλείου, Μυλωνά, Κούρτη, Μηλιάκου, Κανελλοπούλου Α.