ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τα “αποκαλυπτήρια” του ΟΦ Γέρακα

Τα “αποκαλυπτήρια” του ΟΦ Γέρακα

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στο κλειστό του Γέρακα πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της γυναικείας ομάδας του ΟΦ Γέρακα και του χορηγικού της προγράμματος για τη σεζόν 2014-2015.
Μέσα σε μία πραγματικά εορταστική ατμόσφαιρα στη φιλόξενη έδρας του Γέρακα, οι φίλοι της τοπικής ομάδας που παρευρέθηκαν, εκτός από την μουσική και τα happenings που απόλαυσαν παρακολούθησαν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Παναγιώτη Αρματά, που σκόρπισε αισιοδοξία ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.

Την ομάδα, στο ρόστερ της οποίας διατηρήθηκε ο βασικός περσινός κορμός των Ευφροσύνη Σπάη, Μαρία Καιλάνη, Ελένη Παγώνη, Νατάσα Ιωαννίδη, Ευγενία Ψωμά, Αναστασία Λέκκα, Στεφανία Μαραγκού, Έφη Αβαρκιώτη, Χριστιάνα Βρανίσται, Ελευθερία Μήτση, Μαρία Αναστασοβίτη, Ελένη Γιαννακοπούλου θα ενισχύσουν στη φετινή προσπάθεια διάκρισης οι νεοπαοκτηθείσες αθλήτριες: Ζωή Κατοίκου – Πασαδόρος (ΑΟ Παλλήνη), Ελίζα Σκούνα – Πασαδόρος (Πανναξιακός ΑΟ), Ιωάννα Τζώρτζη – Διαγώνιος (ΑΟΝ Αργυρούπολης), Δάφνη Λιαρούτσου, – Ακραία (ΠΑΚ Χαλανδρίου) και Ελένη Τζάθα – Κεντρική (ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης). Βοηθός προπονητή είναι ο Γιώργος Τζεβελέκης, ενώ χρέη εφόρου της ομάδας εκτελεί η Στέλλα Μήτση.

Όσον αφορά στο πλούσιο χορηγικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε  μεταξύ άλλων παροχών περιλαμβάνονται η κάλυψη ετήσιας συνεργασίας με ειδικευμένη Φυσικοθεραπεύτρια – συνεργάτη του συλλόγου για τους αθλητές και αθλήτριες, ειδικές εργομετρικές εξετάσεις για τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας με ειδικευμένο κέντρο και αγορά αθλητικού υλικού.