ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τα μυστικά του βόλεϊ στο Portaria Volleyball Camp

Τα μυστικά του βόλεϊ στο Portaria Volleyball Camp

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η Πορταριά στο Πήλιο αποτελεί το επίκεντρο του αναπτυξιακού βόλεϊ καθώς το Portaria Volleyball Camp από αρχές Ιουλίου άνοιξε τις πύλες του φιλοξενώντας εκατοντάδες μικρά παιδιά όπου παρουσία έμπειρων προπονητών (Γιάννης Νικολάκης, Νίκος Ζαλάς) θα μάθουν τα «μυστικά» του βόλεϊ.

Σε ένα ειδυλλιακό μέρος και στις άρτιες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, αλλά και του ξενοδοχείου «Άλκηστις», το Portaria Volleyball Camp έβαλε μπρος τις… θερινές μηχανές του βόλεϊ και παρουσία εκατοντάδων παιδιών είναι απόλυτα έτοιμο να συνδυάσει τις διακοπές και με την προπόνηση.

Με καταξιωμένους και έμπειρους προπονητές όπως ο Γιάννης Νικολάκης, ο Νίκος Ζαλμάς, ο Θανάσης Κατσιγιάννης, ο Γιάννης Πετίδης, ο Κώστας Μηλιώνης, ο Βασίλης Χαβρουζάς, η Εύα Σιλχάνοβα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος οι προπονήσεις στην Πορταριά αποκτούν την μορφή διασκέδασης για αγόρια και κορίτσια μέχρι 16 ετών.

Τα παιδιά κατά το διάστημα της παρουσίας τους στην Πορταριά έχουν την ευκαιρία να μυηθούν τα μυστικά του βόλεϊ και μέσα από προσεγμένα προγράμματα προπονήσεων να μάθουν πολλά για το αγαπημένο τους άθλημα.

Ήδη στο Portaria volleyball Camp η συμμετοχή παιδιών είναι τεράστια με το Γ γκρουπ να βρίσκεται εν εξελίξει και τα παιδιά να είναι υπό την επίβλεψη του Γιάννη Νικολακη όπου και καλωσόρισε τα μικρά κορίτσια και να τους μιλά για την φιλοσοφία του αθλήματος.

Εν συνεχεία οι νεαρές αθλήτριες πέρασαν στο γήπεδο για προπονήσεις με τον Χρήστο Βαρατάσης να κάνει το ζέσταμα με ασκήσεις ισορροπίας και διατάσεις, ενώ στην συνέχεια είχαμε και επαφή και ασκήσεις με μπάλα με τα κορίτσια να χωρίζονται σε 3 ομάδες …

To 6o καμπ κοριτσιών είναι χωρισμένο σε τέσσερις περιόδους
Α Camp 1 Ιουλίου – 6 Ιουλίου
Β Camp 6 Ιουλίου – 11 Ιουλίου
Γ Camp 11 Ιουλίου – 16 Ιουλίου
Δ Camp 16 Ιουλίου – 23 Ιουλίου (Personal Νικολάκης)

To 6o καμπ αγοριών θα διεξαχθεί από 23 Ιουλίου ως 20 Ιουλίου με προπονητή το Νίκο Ζαλμά (personal αγόρια).

Από 30 Ιουλίου ως 5 Αυγούστου, Γιάννης Νικολάκης και Νίκος Ζαλμάς θα προπονούν Αγόρια και Κορίτσια.