Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τέταρτος ημι-τελικός πρόκρισης στο Παλατάκι

Τέταρτος ημι-τελικός πρόκρισης στο Παλατάκι

Σε  νέα  μονομαχία, την τέταρτη σε μια εβδομάδα περίπου, καλούνται να παίξουν σήμερα, ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός στο PAOK Sports Arena για την ημιτελική φάση των πλει οφ του πρωταθλήματος, Volley League ΟΠΑΠ (13/4, 18.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Δεληκωστίδης, Novasports-1ΗD).

O ΠΑΟΚ που οδηγεί με 2-1 νίκες τη σειρά, θέλει να συνδυάσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος με τα 90α γενέθλια του συλλόγου. Ο «δικέφαλος» μετά το διπλό “brake” στο Ρέντη έχει μια ακόμη ευκαιρία  να αξιοποιήσει το Παλατάκι, ώστε να  φτάσει στο πολυπόθητο 3-1 και να αποφύγει την περιπέτεια ενός πέμπτου τελικού στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

«Να μιλήσουν οι παίκτες»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, που πέρυσι είχε οδηγήσει τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στον τίτλο κόντρα και πάλι στον Ολυμπιακό, σχολίασε για το σημερινό ματς: «Κάθε αγώνας είναι σαν… τελικός. Είχα πει από την αρχή πως δεν συγχωρούνται λάθη και κακές στιγμές. Μετά τις δύο νίκες που κάναμε στο Ρέντη κάποιοι θεώρησαν εύκολο το έργο μας. Δεν είναι εύκολο σε αυτό το επίπεδο. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Στον τρίτο αγώνα δεν κάναμε κάποια πράγματα που έπρεπε αλλά έχουμε ακόμα μία ευκαιρία στην έδρα μας. Ξέρουμε πως ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε αλλά στο γήπεδο θα μιλήσουν οι παίκτες».

Γενική είσοδος 5 Ευρώ

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ευχαριστεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που γέμισαν το «Παλατάκι» στον τρίτο ημιτελικό και κάνει κάλεσμα και για τον τέταρτο αγώνα, βάζοντας γενική είσοδο εισιτηρίου 5 Ευρώ.

 Επιστροφή στο Ρέντη

Με καλή ψυχολογία από τη νίκη στον τρίτο ημιτελικό που τον κράτησε ζωντανό στο κόλπο της πρόκρισης, ο Ολυμπιακός ελπίζει στο 2-2 και στην επιστροφή της σειράς στον Πειραιά, όπου στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» θα παίξει το πέμπτο και τελευταίο ματς μπολ πρόκρισης.

Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στον 3ο ημιτελικό Μπόζινταρ Τσουκ, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Από το μυαλό μας έχει ήδη… διαγραφεί η χθεσινή νίκη και η προσοχή μας βρίσκεται αποκλειστικά στο αυριανό ματς. Ακόμα είμαστε πίσω 2-1 στις νίκες και οφείλουμε να κερδίσουμε μια ακόμα φορά στην Πυλαία για να επιστρέψει η σειρά στο Ρέντη. Τώρα δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Θέλουμε την Τετάρτη να κάνουμε το δεύτερο βήμα».

.