CHALLENGE CUP

Θεμέλια πρόκρισης στην Ουγγαρία

Θεμέλια πρόκρισης στην Ουγγαρία

Χωρίς προβλήματα και με καλή ψυχολογια ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης προς τα ημιτελικά του Challenge Cup κόντρα στην Ουγγρική Μπεκεσκάμπα (19:30 / COSMOTE Sport 7 HD).

Μετά την Ρωσία η Ευρωπαϊκή περιπλάνηση του Ολυμπιακού στο Challenge Cup συνεχίζεται στην Ουγγαρία και την Μπεκεσκάμπα όπου το απόγευμα της Τρίτης οι «ερυθρόλευκες» θα αναμετρηθούν με την τοπική ομάδα έχοντας στόχο την πρόκριση προς τα ημιτελικά του θεσμού.

Οι Πειραιώτισσες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στην μέχρι τώρα πορεία τους είναι αήττητες μετρόντας 6 νίκες καθώς έχουν ξεκινήσει απο τα προκριματικά έχοντας αποκλείσει κατα σειρά Πορφύρα, Χαποέλ Κφαρ Σαμπά και Γενεσέϊ Κράσνογιαρσκ.

Η Μπεκεσκάμπα στο ρόστερ της διαθέτει 5 ξένες, με την Κροατία να έχει την τιμητική της καθώς υπάρχουν 3 αθλήτριες (Mia Jerkov, Karla Klaric, Barbara Dapic). Το παζλ των ξένων συμπληρώνει η Σέρβα Tanja Grbic και η Αμερικάνα Ashley Evans.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ουγγαρία. Η Μπεκεσκάμπα είναι μια καλή ομάδα και θα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, ερχόμαστε από δυνατούς αγώνες και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί, που θα μας δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα ημιτελικά καθώς έχουμε τον δεύτερο αγώνα στο Ρέντη».

Η Σάσκια Χίπε μιλώντας στο site των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε «Η προσοχή μας είναι πλέον μόνο στον αγώνα κόντρα στην Μπεκεσκάμπα. Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για αυτή την ομάδα. Είναι πολύ καλό ότι πήγαμε μια μέρα νωρίτερα στην Ουγγαρία καθώς έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε. Είναι καλό για εμάς που το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στη συνέχεια στην έδρα μας για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης».