ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τυχερές οι Παγκορασίδες της Νάξου

Τυχερές οι Παγκορασίδες της Νάξου

Η παγκορασίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ, Γιώτα Δράγαζη ήταν η τυχερή της ιστορικής κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων υποδομών του νησιώτικου συλλόγου.

Στην πρωτότυπη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου μετά το τέλος του αγώνα της Α1 Γυναικών με τον Πορφύρα, παρουσία πολλών νεαρών αθλητριών και των γονέων τους, αλλά και της ομάδας των νεανίδων, που βρίσκεται ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης Κυκλάδων για πρώτη φορά μετά από το 2011, αυτή τη φορά το φλουρί, έπεσε σε… κοινή θνητή, μολονότι το τυχερό φλουρί που μοιράστηκαν στην πίτα της γυναικείας ομάδας ο… Χριστός και η Παναγία, θεωρήθηκε πολύ «καλός οιωνός».

Και επειδή οι άνθρωποι του Πανναξιακού  ξέρουν ότι δεν μπορείς πάντα να έχεις την… πίτα ολόκληρη, προτίμησαν να… χορτάσει το τμήμα των Παγκορασίδων, καθώς όπως ανακοινώθηκε τόσο από τον πρόεδρο του συλλόγου, Σταμάτη Καπίρη, αλλά και τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομή, Γιάννη Ρούσσο, το …αντίτιμο του φλουριού της τυχερής Γιώτας, θα είναι ένα τραπέζι για αυτήν και τις συμπαίκτριές της!

Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ μάλιστα υποστήριξε πως «… η διοίκηση του Πανναξιακού θα επιμείνει στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής του σωματείου γιατί πιστεύει πως μόνο έτσι θα δημιουργηθεί σωστό και λαμπρό μέλλον για τον σύλλογο. Φέτος αν και προσπαθήσαμε αρκετά να δουλέψουμε πάνω στα τμήματα υποδομών, δεν είμαστε τόσο ικανοποιημένοι σε σχέση με το ότι ονειρευόμαστε σαν διοίκηση. Ευχαριστούμε τους προπονητές και τους έφορους των ακαδημιών μας, και σίγουρα την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα πιο δημιουργικοί.

Ευχαριστούμε τα παιδιά που προσπαθούν καθημερινά στο γήπεδο για να γίνουν καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες. Ευχαριστούμε τους γονείς τους, για την στήριξη και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν. Θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, στα παιδιά της Νάξου και θα είμαστε εκεί να λύνουμε κάθε δυσκολία που ίσως συναντήσουν. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!».