ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

To πιo… Smart τουρνουά από τον Ε.Α.Ο.Σ

To πιo… Smart τουρνουά από τον Ε.Α.Ο.Σ

Λίγους μήνες μετά το επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο camp ο Εκπολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Σπάτων-Αρτέμιδος/ Volley Ball Team (ΕΑΟΣ) πραγματοποιεί το Σάββατο 14/5   σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο “Smart Park” και υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Ε το 1ο “Smart Volley” βόλεϊ (Mini Volley) τουρνουά.

Στο εν λόγω… ιστορικό τουρνουά, που οι διοργανωτές φιλοδοξούν να γίνει θεσμός θα διεξαχθεί με τη στήριξη του επίσημου υποστηρικτή του Τμήματος Κορασίδων της ομάδος των Σπατών, παιδιά γεννηθέντα κατά τα έτη 2004, 2005 και 2006 από συνολικά 9 σωματεία θα συμμετάσχουν και θα διασκεδάσουν στο 1ο τουρνουά βόλεϊ (Mini Volley) παίζοντας από τις 09:30 το πρωί μέχρι το μεσημέρι το αγαπημένο τους άθλημα στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις που θα στηθούν εντός του εμπορικού κέντρου.

Το τουρνουά εκτός των διοργανωτών θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους τα εκπαιδευτήρια «Ζηρίδη» μαζί με τα εξής σωματεία της ΕΣΠΑΑΑΑ: Φ.Ο. Βριλησσίων, Α.Σ.Π. Κτησιφών, Α.Ο. Παλλήνης, Γ.Σ. Χαλανδρίου, Α.Ο. Αετός Πικερμίου, Α.Ο. Ίσιδα Δίας Νέας Μάκρης και Ο.Φ. Γέρακας

Οι ομάδες θα αγωνισθούν σε δέκα γήπεδα, στα οποία θα συμμετέχουν αθλήτριες σε γκρουπ των τεσσάρων (4) με συγκεκριμένο χρόνο διεξαγωγής (7λεπτα), με σκορ αλλά χωρίς νικητή και έπαθλο, όπως προβλέπεται από τους σχετικούς κανονισμούς.

Τον αγωνιστικό συντονισμό του, αναλαμβάνει το τεχνικό team του Ε.Α.Ο Σπάτων-Αρτέμιδος: Ανδρέας Γερονίκος και Χριστόφορος Στάμου, συνεπικουρούμενοι από τους Τεχνικούς Υπευθύνους των παραπάνω ομάδων και βοηθούμενοι εθελοντικά από τις αθλήτριες των Τμημάτων Κορασίδων και Παγκορασίδων του Ε.Α.Ο. Σπάτων-Αρτέμιδος.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Smart Park, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αθλήτριες να επιδεικνύουν τις γνώσεις τους στην πετοσφαίριση, να διασκευάσουν παίζοντας, σε κλίμα ευφορίας και χαράς, χωρίς ανταγωνισμό, με στόχο την ανάδειξη του αθλήματος και κυρίως την εμπέδωση του Ολυμπιακού Ιδεώδους «ευ αγωνίζεσθαι».