ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τουρνουά η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής

Τουρνουά η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής

To 8o Τουρνουά Βόλεϊ στη μνήμη του Φανούρη Αγάθου  συνδιοργανώνει το Σαββατοκύριακοη Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής (Α.Ε.Α.Π.) με τον ΣύνδεΣμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Αθηνών & Ανατολικής Αττικής ( ΣΥΔΠΕ Α.Α.Α.).

Η ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής

Σας προσκαλούμε τo Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, στο 8ο  Τουρνουά Βόλεϊ, στη μνήμη του Φανούρη Αγάθου που συνδιοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής (Α.Ε.Α.Π.) με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Αθηνών & Ανατολικής Αττικής ( ΣΥΔΠΕ Α.Α.Α.).

Στη μνήμη του ανθρώπου εκείνου, που υπήρξε αθλητής Βόλεϊ του Σωματείου της πόλης μας, Υπάλληλος του Δήμου μας και που, πάνω απ’ όλα, η αγωνιστική του,  ενεργή, συμμετοχή ως Διαιτητή Βόλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, τίμησαν και τιμούν την Αγ. Παρασκευή.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε εξασφαλίσει τη συμμετοχή 6 ομάδων Παγκορασίδων και πιο συγκεκριμένα, του ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ , ΑΟΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΩΝ και της δικής μας ομάδας, ΑΕ Αγ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ .

Επιπλέον, τη φετινή χρονιά, θέλοντας να συμβάλλουμε στην προώθηση και στήριξη του αθλήματος των παραολυμπιακών του βόλεϊ καθιστών που αφορά άτομα με αναπηρίες, θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Ιανουαρίου αγώνας sitting volley.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Σάββατο 03 Ιανουαρίου 2015
10:00 – 19:00 ΑΓΩΝΕΣ 2 ΟΜΙΛΩΝ (συνολικά 6 παιχνίδια)

Κυριακή 04 Ιανουαρίου 2015
11:30 – 16:00 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (συνολικά 3 παιχνίδια)
16:00 – 17:00 ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΘΙΣΤΩΝ
17:00 – 17:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ