ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τουρνουά Mini volley του ΕΑΟΣ στο Smart Park

Τουρνουά Mini volley του ΕΑΟΣ στο Smart Park

Ένα χρόνο μετά το περσινό επιτυχημένο τουρνουά στο Smart Park o Εκπολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Σπάτων-Αρτέμιδος/ Volley Ball Team (ΕΑΟΣ)… ξαναχτυπά το Σάββατο 13/5  στον υπαίθριο χώρο του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου της χώρας με το 2ο τουρνουά βόλεϊ (Mini Volley) «Smart Volley», για κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 2006 και 2007 και αγόρια γεννηθέντα τα έτη 2005, 2006 και 2007.

Το ραντεβού των παιδιών με το αγαπημένο τους άθλημα είναι κλεισμένο για τις 9.30 το πρωί, όπου τα καλοστημένα γήπεδα θα περιμένουν να φιλοξενήσουν τα γέλια, τις φωνές τους και φυσικά πολύ παιχνίδι, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, για την οποία ο ΕΑΟΣ  με το εμπορικό κέντρο Smart Park, τον επίσημο υποστηρικτή του Τμήματος Κορασίδων της ομάδας, ένωσαν και φέτος, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Ε, τις δυνάμεις τους με έναν και μοναδικό στόχο: Να γίνει θεσμός το τουρνουά «Smart Volley».

smart_eaos

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν τα εξής σωματεία της ΕΣΠΑΑΑ

1.- Ε.Α.Ο. Σπάτων

2.- Α.Σ. Σπάτων «Γαία»

3.- Φ.Ο. Βριλησσίων

4.- Α.Σ.Π. Κτησιφών

5.- Α.Ο. Παλλήνης

6.- Γ.Σ. Χαλανδρίου

7.- Α.Ο. Αετός Πικερμίου

8.- Α.Ο. Ίσιδα Δίας Νέας Μάκρης

9.- Γ.Σ. Γλυκών Νερών.

Κάθε σωματείο δύναται να προσέλθει με πέντε ομάδες των τριών αθλητών ανά φύλο (Αγόρια-Κορίτσια) δηλαδή συνολικά δεκαπέντε αθλήτριες και δεκαπέντε αθλητές.

Θα στηθούν εννέα (9) γήπεδα, στα οποία θα αγωνίζονται αθλητές και αθλήτριες σε γκρουπ των τριών (3), με συγκεκριμένο χρόνο διεξαγωγής (7 λεπτά), με σκορ αλλά χωρίς νικητή και έπαθλο, όπως προβλέπεται σχετικά από τις εγκυκλίους και τους κανονισμούς της ΕΟΠΕ.

smartPark1

Εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των αθλητριών/των , που θα συμμετέχουν, θα ξεπεράσει τα εκατόν πενήντα (150).

Τον αγωνιστικό συντονισμό του, αναλαμβάνει το τεχνικό team του Ε.Α.Ο Σπάτων-Αρτέμιδος: Ανδρέας Γερονίκος και Χριστόφορος Στάμου, συνεπικουρούμενοι από τους Τεχνικούς Υπευθύνους των παραπάνω ομάδων και βοηθούμενοι εθελοντικά από τις αθλήτριες των Τμημάτων Κορασίδων και Παγκορασίδων του Ε.Α.Ο. Σπάτων-Αρτέμιδος.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Smart Park, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αθλήτριες να επιδεικνύουν τις γνώσεις τους στην πετοσφαίριση, να διασκευάσουν παίζοντας, σε κλίμα ευφορίας και χαράς, χωρίς ανταγωνισμό, με στόχο την ανάδειξη του αθλήματος και κυρίως την εμπέδωση του Ολυμπιακού Ιδεώδους «ευ αγωνίζεσθαι».