A2

Τριανταφυλλίδου: «Ραντεβού και πάλι στα γήπεδα»

Τριανταφυλλίδου: «Ραντεβού και πάλι στα γήπεδα»

Στο πλευρό της  Φωτεινής Τριανταφυλλίδου η οποία τραυματίστηκε την Κυριακή το βράδυ και  χειρουργήθηκε χθες  Δευτέρα στους  χιαστούς, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, οι συμπαίκτριες της στις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας.

Έτσι λοιπόν, Πολίτη, Νικολάκη, Γρίσπου, Αυγοκλούρη, βρέθηκαν στο πλευρό της σούπερ άτυχης συναθλήτριας τους και της ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και “σιδερένια” επάνοδο στα γήπεδα, η οποία υπολογίζεται από τη νέα σεζόν.

Παρά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η Φωτεινή Τριανταφυλλίδου έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα.! Με χαμόγελο και αισιοδοξία, η χαλκέντερη κεντρική των Αμαζόνων έβγαλε τεράστια  δύναμη ψυχής και  διάθεση , να  ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ατυχία της  ενώ μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο f/b, διαβεβαίωσε  σε όσους της συμπαραστάθηκαν:

«Τέλος καλώς όλα καλά!!! Σας ευχαριστώ όλους σας από την καρδιά μου για τις ευχές σας κ την στήριξη σας!!! Νιώθω ότι ανήκω σε μια μεγάλη οικογένεια κ όλη η διαδικασία δεν με φόβισε καθόλου!!! Σύντομα κ στα  γήπεδα  λοιπόν!!!”

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...