ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Χαλβατζής : «Να περάσουμε από το εγώ στην εποχή του εμείς»

Χαλβατζής : «Να περάσουμε από το εγώ στην εποχή του εμείς»

Ο Νεκτάριος Χαλβατζής θα είναι ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΣΠΕΔΑ καθώς αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των σωματείων κόντρα στον νυν πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Κογκαλίδη.

Η ανακοίνωση του Νεκτάριου Χαλβατζή

Στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό βόλεϊ νιώθω την ανάγκη να κάνω ένα ακόμα βήμα διεκδικώντας τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..

Πιστεύω πως είναι η στιγμή να περάσουμε από την εποχή του «εγώ» στην εποχή του «εμείς».

Είναι η στιγμή που όλοι μας πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στο αγαπημένο μας άθλημα αλλά και στις προκλήσεις που ορθώνονται μπροστά μας και η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με συμπαραστάτες όλους τους παράγοντες των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ενώσεως μας θα αντιμετωπίσουμε τα κοινά προβλήματα δημιουργώντας ένα δυναμικό και ενιαίο Διοικητικό Συμβούλιο. Δυνατή Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. σημαίνει δυνατό βόλεϊ, σημαίνει ομαδική προσπάθεια.

Κάνω πρώτος το σερβίς στη νέα εποχή των προκλήσεων αλλά και των ευκαιριών, που όλοι θα έχουν ίσες ευκαιρίες και ανοικτό πεδίο δράσης, χωρίς αποκλεισμούς και «παγκίτες».

Νεκτάριος Χαλβατζής

Υποψήφιος πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Σ.Π.Ε.ΔΑ.