CHAMPIONS LEAGUE

Η Ζενίτ έχει το προβάδισμα

Η Ζενίτ έχει το προβάδισμα

Ζενίτ και Φριντρισχάφεν ετοιμάζονται να προσθέσουν ακόμα ένα κεφάλαιο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ την προσεχή Τετάρτη (5/11) στην πρεμιέρα της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αμφότερες οι ομάδες –αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον 4ο όμιλο- έχουν αναμετρηθεί πολλάκις στο παρελθόν. Στις οχτώ μεταξύ τους αναμετρήσεις, η ρωσική ομάδα μετρά επτά νίκες με τους Γερμανούς μόλις μία ενώ τρεις φορές έχουν συμπέσει στον ίδιο όμιλο!

Η πρωταθλήτριας Ρωσίας, με μοναδική απώλεια αυτή του Ματ Άντερσον δεν θέλει να φανεί επηρεασμένη από την απουσία του Αμερικάνου ενώ παρά τη «βόμβα» της αποχώρησης,  η ομάδα αλλά και οπαδοί έδειξαν συμπάθεια στην απόφαση του παίκτη. Ήδη η Ζενίτ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα αφού σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει ισάριθμες νίκες εκ των οποίων οι τρεις εκτός έδρας.

Οι φήμες αμέσως μετά την αποχώρηση του Άντερσον άρχισαν… με αυτή της επιστροφής του τεράστιου Αμερικανού πασαδόρου, Λόι Μπολ. Ωστόσο, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ιλχαμ Ραχματούλιν διέψευσε αμέσως την είδηση: «Ο Μπολ δεν επιστρέφει στην Καζάν και αυτό είναι σίγουρο. Πρέπει να αποφασίσουμε τώρα αν θα αποκτήσουμε διαγώνιο στη θέση του Άντερσο ή θα προτιμούσε να αποκτήσουμε πασαδόρο. Όλοι οι κορυφαίοι Ρώσοι αθλητές έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια για τη σεζόν και αν προσθέσουμε αθλητή στο ρόστερ μας, αυτός θα είναι ξένος.