ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ζήστε τη χαρά του αθλητικού camp

Ζήστε τη χαρά του αθλητικού camp

Αυτό το καλοκαίρι δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα αθλητικό καλοκαιρινό Camp, να ζήσει με δημιουργικότητα και δράση, να ξεσκάσει από τα σχολικές υποχρεώσεις όλης της χρονιάς και να εμπεδώσει και να αναδείξει ακόμη περισσότερο αξίες ζωής όπως ομαδικότητα, άμιλλα, αυτοπειθαρχία και να αρχίσει σταδιακά στη διερεύνηση των προσωπικών του ορίων.

Να αναπτύξει τις αθλητικές του δεξιότητες, μαθαίνοντας το αγαπημένο του βόλεϊ από τους καλύτερους του χώρου. Ανθρώπους με εμπειρία και μεράκι για αυτό που κάνου, με σεβασμό και υπευθυνότητα, όπου κύριο μέλημα τους είναι η ασφάλεια και η ψυχική υγεία των μελλοντικών σας πρωταθλητών και πρωταθλητριών.

kyria_foto_camp

Το Volleyplanet συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα και σημαντικότερα camp με ειδικότητα εδώ και χρόνια σε βόλεϊ και Μπιτς βόλεϊ, που “δουλέυουν”, στα πρότυπα ανάλογων αθλητικών camp του εξωτερικού. Εσεις απλά σπεύσατε να κλείσετε θέση, όπου υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα, για την περιόδο της προτίμησης σας.

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ: Olympia Camp Volleyball

Η 8ετής συνεργασία του Olympia Camp με την ΕΟΠΕ στο θεσμό του καλοκαιρινού Volleyball Camp, επισφραγίζει την απόλυτη γνώση  στη διοργάνωση ενός Camp εκμάθησης βόλεϊ για μικρές ηλικίες.
Η εμπειρία στελεχών και προπονητών και η αγάπη για το βόλεϊ προσφέρει την πολυτέλεια να παράσχει σε κάθε παιδί την ευκαιρία να νιώσει την χαρά της προσπάθειας, να γνωρίσει τα μυστικά του βόλεϊ και συγχρόνως να ζήσει μια αθλητική περιπέτεια στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Olympia Camp.

olympiacamp

Η υποδειγματική λειτουργία και οργάνωση του Olympia Volleyball Camp απεικονίζεται σε κάθε αθλητή και αθλήτρια που η συμμετοχή τους στα προπονητικά προγράμματά μας θεμελίωσε την είσοδό τους στις Εθνικές Ομάδες και την πρωταγωνιστική τους παρουσία στα επίσημα πρωταθλήματα Volley.

Τεχνικοί υπεύθυνοι του 14ου Camp είναι η Καθηγήτρια φυσικής αγωγής, διδάκτωρ προπονητικής, πρώην διεθνής αθλήτρια & ομοσπονδιακή προπονήτρια, Ευγενία Γκορτσίλα Ευγενία και οι προπονητές-τριες Χαρά Σάκκουλα, Κώστας Κούστας, Ανέστης Μαλτίδης, Θεόδωρος Δαρείος, Μαρία Χρυσικοπούλου, Βασίλης Μανθάτης, Μπέτυ Κουτσολιά και Βέρα Καλογερά.

olympia-volleyball-coaches

To κόστος για το 7ήμερο ανέρχεται στα 300 ευρώ + Φ.Π.Α και για το 16ήμερο στα 600 ευρώ + Φ.Π.Α, ενώ υπάρχει δυνατότητα μερικής κάλυψης και μέσω των ασφαλιστικών ταμείων

Η δέσμευση των θέσεων γίνεται μετά την επιβεβαίωση της  προκαταβολής 30% του συνολικού κόστους του επιλεγμένου προγράμματος.

ΑΤΕΡΜΩΝ: 1ο CAMP ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ VOLLEY ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Το 1ο CAMP ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ VOLLEY ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο “ΑΤΕΡΜΩΝ” πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ και αφορά αθλήτριες ου έχουν γεννηθεί τα έτη 1999, 2000, 2001, 2002. Το Αθλητικό Κέντρο «ΑΤΕΡΜΩΝ» βρίσκεται στον Άγιο Παντελεήμονα του Νομού Κιλκίς, 20 χιλιόμετρα από την πόλη και 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

atermon_camp

Σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή Πετοσφαίρισης, Τάκη Φλώρο, τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό προπονητής, Βασίλης Χριστόπουλος αλλά και διακεκριμένες πρώην διεθνείς αθλήτριες, όπως η Μαρία Καρδαμανίδου και η Εύη Κυριακίδου, οι αθλήτριες θα ασχοληθούν με βελτίωση των βασικών δεξιοτήτων, των κινητικών χαρακτηριστικών τους και των φυσικών ικανοτήτων. Θα γίνει προπόνηση σε ειδικότητες (πασαδόρου, ακραίου, κεντρικού και λίμπερο), σε ατομική τακτική καθώς και θεωρητική προσέγγιση του βόλλευ με χρήση βίντεο.

Θα αξιοποιηθούν για τις προπονήσεις οι χώροι της πισίνας και του γηπέδου με χόρτο και ταρτάν, χώροι οι οποίοι θα είναι στην διάθεση των παιδιών και κατά την διάρκεια του ελεύθερου τους χρόνου, μαζί με το playroom των εγκαταστάσεων.

atermon_coaches

Το κόστος Συμμετοχής για διαμένοντες : Eπτά διανυκτερεύσεων με διατροφή – διαμονή – συμμετοχή στο camp είναι 350 €. –  Το κόστος Συμμετοχής για διερχόμενους : Συμμετοχή στο camp είναι 200 €.

Δήλωση συμμετοχής με την κατάθεση προκαταβολής 50 € στο λογαριασμό του Ατέρμονα έως 30/06/2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 23410 64793 ή στο 6944 863636.
6977500619 και στην ιστοσελίδα http://athletic.atermongroup.gr/1815A7B8.el.aspx

ΠΟΡΤΑΡΙΑ: Portaria Camp 2015

Το Camp της Πορταριάς το 2015 διανύει τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του και αποτελεί το μεγαλύτερο και καλύτερο Camp για ηλικίες από 8 έως 16 ετών αθλητριών και αθλητών βόλεϊ, στην χώρα μας. Στην “καρδιά” του Πηλίου,  200 χλμ από την Θεσσαλονίκη και 300 χλμ από την Αθήνα, το εν λόγω camp απέχει μόλις 12 χλμ από την πόλη του Βόλου και έχει υψόμετρο 800 μέτρων ιδανικό για προετοιμασίες αθλητικών ομάδων. Φέτος έχουν προγραμματιστεί 2 περιόδοι αρχής γενομένης από 27/6 έως 7/7/2014, όμως έδω και 20 μέρες, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, όλες οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Για αυτό το λόγο εκτός των παραπάνω περιόδων θα πραγματοποιηθεί από 4 έως τις 9 Αυγούστου μία extra περίοδος, ένα επί  πλέον  Volleyball  Camp με σκοπό τη βελτίωση ατομικής τεχνικής για τις αθλήτριες που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή. Αυτή την στιγμή υπάρχουν θέσεις, αλλά καλό θα’ ναι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή.

volleycamp_portaria

Kάθε περίοδος θα διαρκέσει 6 ημέρες (5 νύχτες) και οι συμμετέχοντες/ουσες προπονούνται τουλάχιστον 4 ώρες ημερησίως, με σκοπό την ατομική βελτίωση τους και την απόκτηση εμπειριών που θα τους/τις βοηθήσουν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Οι συμμετέχοντες υποχρεωτικά πρέπει να έχουν δελτίο αναγνωρισμένο από την ΕΟΠΕ, διότι το Camp εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνον στο άθλημα του βόλεϊ.

Καταξιωμένοι τεχνικοί Γιάννης Νικολάκης και Νίκος Ζαλμάς συνεργάζονται με ένα εκλεκτό επιτελείο επιτυχημένων Ελλήνων προπονητών (Γιάννης Πετίδης, Κώστας Μηλιώνης, Αντώνης Παπαδόπουλος, Γιάννης Κραβαρίτης), οι οποίοι έχουν θητεύσει σε ομάδες της Volleyleague, της Α1 Γυναικών του Ελληνικού Πρωταθλήματος, Α2 Ανδρών και Αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ενώ πολλές αθλήτριες και αθλητές που συμμετέχουν είναι μέλη των εθνικών μας ομάδων.

volley_portaria

Πέραν των ανωτέρω προπονητών το αγωνιστικό επιτελείο συμπληρώνεται από επαγγελματίες γυμναστές, ψυχολόγο και φυσιοθεραπευτή που είναι απαραίτητοι για την ομαλή εκγύμναση των αθλητών/τριών, ενώ η κυρία Γεωργία Καλφίδου, φροντίζει με υπευθυνότητα και σεβασμό τις ανάγκες των νεαρών αθλητριών, που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο ΑΛΚΗΣΤΙΣ (www.alkistishotel.gr). Ένα αθλητικό ξενοδοχείο με 46 δωμάτια, δύο εστιατόρια, εξωτερικό Jacuzzi, εξωτερική πισίνα, σάουνα και αίθουσα για μασάζ.

Το προπονητικό κέντρο  αποτελείται από ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο που για πρώτη χρονιά θα έχει TARAFLEX, με πλήρη οργάνων αίθουσα βαρών και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ιδανικό για τρέξιμο.

H τιμή του κάμπ είναι 250€ και γίνονται ειδικές τιμές σε μέλη του κάμπ, αδέλφια και παιδιά με άνεργους γονείς. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6972.073.486 κα Γεωργία Καλφίδου ή στο www.portariavolleycamp.gr

ΣΑΜΟΣ: 2ο Αθλητικό-Πολιτιστικό Camp Ερμή Σάμου

Το 2ο αθλητικό-πολιτιστικό camp που διοργανώνει ο Ερμής Σάμου και θα γίνει φέτος στο Βαθύ Σάμου από 16 εως 26 Ιουνίου πραγματοποιείται για πρώτη φορά τα τελευταία 2 χρόνια στο νησί και είναι ίσως το μοναδικό camp στο Β. Αιγαίο! “Ψυχή” και υπεύθυνος λειτουργίας του camp είναι ο Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ πρώην διεθνής άσος και νυν Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Πανούσος, έχοντας στο πλευρό του Προπονητρια Πετοσφαιρισης, Δήμητρα Γιαννοπουλου, αλλά και εξειδικευμένους εκπαιδευτές!

beach_volley_samos

Τα παιδιά που συμμετέχουν είναι ηλικίας 5 εως 13 ετων. Μαθαίνουν τα αθλήματα βόλλευ, beach volley απο προπονητές των αθλημάτων, αλλα και εκπαιδεύονται στις πρώτες βοήθειες από εξειδικευμένους καθηγητές. Επίσης διδάσκονται παραδοσιακούς χορούς και εικαστικά (ζωγραφικη,γλυπτικη).

panousos_capm_samos

Πέρα από το κομμάτι του αθλητισμού και του πολιτισμού ενημερώνονται για τη σπάνια θαλάσσια ζωη από το Αρχιπελαγος! Φέτος μάλιστα για 1η φορά θα υπάρχουν ομιλίες και για τα παραολυμπιακά αθληματα, καθως και βιωματικά σεμινάρια για τη ζωη με την αναπηρία.

Πληροφορίες-εγγραφες στα τηλέφωνα 6984754234-6972992222.

ΝΑΞΟΣ: Naxos Multi Sports Camp

To Naxos Multi Sports Camp εκτός από το “αθλούμαι-παίζω-διασκεδάζω” που γίνεται στο νησί και έχει τόση μεγάλη διαρκεί και μπορεί το παιδί, μεταξύ άλλων διαφορετικών αθλημάτων να μάθει και βόλεϊ, βελτιώντας τις ατομικές του δεξιότητες, ενώ θα έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του.

foto naxos

Για εγγραφές –  πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπεύθυνη γυμνάστρια Σοφία Οικονόμου (6984315172)

ΒΟΥΛΑ: Προπονητικά camp του ΑΓΟΓ Ευρυάλη

Ο ΑΓΟΓ Ευρυάλη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει προπονητικά προγράμματα beach volley. Η 1η Περίοδος είναι από 15/6 – 26/6, η 2η Περίοδος από 29/6 – 10/7 και η 3η Περίοδος από 13/7 – 23/7.
beach_volley
Φέτος διοργανώνεται στην Α’ Πλαζ Βούλας σε δύο νέα γήπεδα. Απευθύνεται σε Αθλητές και Αθλήτριες του συλλόγου και όχι μόνο, από 10 ετών και άνω για να γνωρίσουν και να αναπτύξουν τεχνικές και δεξιότητες στο beach volley μέσα από την προπόνηση σε έναν υπέροχο χώρο δίπλα στην θάλασσα. Ημέρες προπόνησης: Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη (διάρκεια περιόδου 2 εβδομάδες ) Ωρες προπονήσεων:17.00-20.00Διάρκεια Προπόνησης:1 ½ ώρα

camp-beach_volley

Group: 6-8 άτομα

Οι ώρες και οι μέρες θα οριστικοποιηθούν μετα το τέλος των δηλώσεων συμμετοχής.

Προπονητής-Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μαγκλάρας Παναγιώτης: 6972100650