ΔΙΕΘΝΗ

Ανακοίνωσε Μαρούλη η Σαν Κεντίν

Ανακοίνωσε Μαρούλη η Σαν Κεντίν

Και με τη… βούλα παίκτης της γαλλικής ομάδας είναι 0 30χρονος πασαδόρος από το Ρέθυμνο, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του Έλληνα “μαέστρου”.

Ο Θάνος Μαρούλης μπορεί να δοκιμάζει για πρώτη φορά την τύχη του στο εξωτερικό ωστόσο τα χρόνια που αγωνίστηκε σε Λαμία, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Φοίνικα έδειξε ότι πέρα από τις αθλητικές του ικανότητες στην οργάνωση του παιχνιδιού και την εμπειρία του διαθέτει απίστευτα ψυχικά αποθέματα, κάτι που ζητάει ασφαλώς κάθε ομάδα.

Το τιμόνι της νέας ομάδας, που έχει φετινό προϋπολογισμό 700.000 και στόχο τα πλέι οφ στη Ligue B, ανέλαβε ο Βέλγος τεχνικός, Ντάρκο Ντούκιτς. Με καταγωγή από τη Βοσνία, ο Ντούκιτς, επιστρέφει στην πόλη και ομάδα που αγαπήθηκε ως παίκτης, στοχεύοντας σε κάτι καλύτερο ασφαλώς από την 10η θέση που κατέλαβε την τελευταία σεζόν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Αντριέν Ντονά η φετινή Σέν Κεντίν θα διαθέτει στο ρόστερ της 12 παίκτες, μεταξύ των οποίων 9 επαγγελματίες αθλητές. Νέοι συμπαίκτες του “Μαρουλαό”, που παρέμειναν για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα θα είναι ο αρχηγός και κεντρικός Joel Soltin, ο Σκοπιανός ακραίος Aleksandar Milkov, ο επίσης ακραίος Jordan Marie-Antoinette, ο Γαλλοουκρανός λίμπερο Artem Korovyanskyy,αλλά και ο νεοαποκτηθείς  διαγώνιος από την Αβινιόν τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος με 362 πόντους, Maoni Talia.

Palais des Sports Pierre Ratte

Νέο “σπίτι” του Θάνου Μαρούλη θα είναι το ανακαινισμένο Pierre – Ratte Sports Palace, που χτίστηκε το 1971 και είναι χωρητικότητας 3.800 θεατών. Μία έδρα, που φιλοξενεί αγώνες μπάσκετ, πινγκ πόνγκ, αλλά και διάφορες εκδηλώσεις όπως συναυλίες, εκθέσεις κ.α.