ΔΙΕΘΝΗ

Από τον «Γηραιό» στη Μόντενα ο Τ. Πέντσεφ

Από τον «Γηραιό» στη Μόντενα ο Τ. Πέντσεφ

Οι πρόσφατες φήμες που σας είχε αποκαλύψει το Volleyplanet σχετικά με την μεταγραφή του Βούλγαρου άσου στην ιταλική ομάδα πήραν πριν από ένα 24ωρο επίσημα “σάρκα και οστά” με τον πρώην πασαδόρο του Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015 να ζει ένα όνειρο όντας  εδώ και λίγες ώρες συμπαίκτης των Ν’ Γκαπέ και Μπρουνίνιο.

Ο 23χρονος  Βούλγαρος (1.99μ) που πέρυσι είχε καταλυτικό ρόλο στην πολύ καλή πορεία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Volleyleague και πήγε στη Μόντενα ως δανεικός από την πολωνική Σκρα Μπελσάτοφ, στις πρώτες του δηλώσεις στα «κίτρινο-μπλέ» εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση λέγοντας «το να παίζω στη Μόντενα, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα μου ομάδα με καλωσόρισε όσο καλύτερα δεν μπορούσα, είμαι στην διάθεσή του προπονητή μου, Στόϊτσεφ και να δώσω τα πάντα για αυτό τη φανέλα» τόνισε ο “Τσόνο” που στη φωτό εικονίζεται ανάμεσα στην αντιπρόεδρο του ιταλικού συλλόγου, Τζούλια Γκαμπάνα και τον γενικό διευθυντή, Αντρέα Σαρτορέτι.