ΔΙΕΘΝΗ

Με Μπερούτο «οδηγό» στο Ρίο!

Με Μπερούτο «οδηγό» στο Ρίο!

Η Ιταλική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε την πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Ομοσπονδιακού προπονητή, Μάουρο Μπερούτο.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, στην έδρα της Via Vitorchiano, κατά την έναρξη των διεργασιών το συμβούλιο επανέλαβε την πλήρη και απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή της Εθνικής ανδρών, Μάουρο Μπερούτο, ο οποίος θα συνεχίσει το έργο του και θα οδηγήσει τους Ιταλούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016.

Τα ευχάριστα νέα βρήκαν τον Μπερούτο στο γυμναστήριο της Τορίνο μαζί με το γιο του Φράνσις όπου έκαναν την πρώτη του εγγραφή στο βόλεϊ, καθώς το κινητό του άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα! Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε στην προσωπική του σελίδα: “Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Κάρλο Μάγκρι και το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους προς εμένα και έχοντας πίστη για το πρότζεκτ που συνεχίζει να έχει στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Τέλος, μεταξύ άλλων στο συμβούλιο έγινε αναφορά για τη μεγάλη επιτυχία και τα νούμερα που έκανε η δημόσια τηλεόραση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών και που αποτελούν μεγάλο κέρδος το οποίο έχει ήδη να φαίνεται στις αυξήσεις των συνδρομητών της τηλεόρασης. .