A2

Χαμόγελα στον Άθλο

Χαμόγελα στον Άθλο

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Άθλο Ορεστιάδας, καθώς η νίκη με 3-0 επί του Πήγασου Κοζάνης έφερε το τρίποντο και παράλληλα την ομάδα σε διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Μια αναμέτρηση που παρακολούθησε και η Δέσποινα Σεκερλίδου η οποία και αποτελεί και τον μεγάλο χορηγό των “βυσσινί” την φετινή χρονιά.

Ένα πολύτιμο τρίποντο που συνοδεύθηκε από καλή απόδοση και επανέφερε την αισιοδοξία σε όλους πανηγύρισε στην Ορεστιάδα ο Άθλος.

Οι “βυσσινί” του Γιώργου Πασαλίδη δεν δυσκολεύθηκαν να φθάσουν στο 3-0 και να κερδίσουν το χειροκρότημα των φίλων τους από τις εξέδρες του “Νικόλαος Σαμαράς”.

Εκεί όπου μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και η Δέσποινα Σεκερλίδου και μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Τσολακίδη παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Η Δέσποινα Σεκερλίδου ιδιοκτήτρια της ομώνυμης επιχείρηση με αντικείμενο τα ορθοπεδικά -αναπηρικά -ιατρικά είδη με υποκαταστήματα σε όλο τον Νομό Έβρου, αποτελεί χρυσό χορηγό των “βυσσινί” την φετινή χρονιά και είδε με ικανοποίηση τους αθλητές του Άθλου να φθάσουν στη νίκη και να κάνουν ένα μεγάλο βήμα παραμονής τους στην κατηγορία.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...