ΔΙΕΘΝΗ

Δολοφονήθηκε Αργεντίνος βολεϊμπολίστας

Δολοφονήθηκε Αργεντίνος βολεϊμπολίστας

Την απώλεια ενός ακόμη μέλους της θρηνεί εδώ και λίγα 24ωρα η παγκόσμια οικογένεια του αθλήματος, καθώς κατά τη διαρκεια απόπειρα ληστείας στο Τουκουμάν της Αργεντινής έχασε τη ζωή του ο 24χρονος κεντρικός της Μοντέρος Βόλεϊ Κλουμπ (Α2), Άντρες Κάστρο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 15:30 μ.μ. της 29ης Νομεβρίου στην περιοχή Model Andres στη διασταύρωση των οδών Castro Barros και Italia. Ο άτυχος βολεϊμπολίστας, που περπατούσε με την κοπέλα του αμέριμνος πυροβολήθηκε εξ επαφής από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, με προφανή στόχο τη ληστεία.

castro

Το θύμα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μολονότι δεν πρόβαλε καμία αντίσταση πυροβολήθηκε από τους δράστες στο κεφάλι, αφού προηγούμένως προσπαθούσε να προφυλάξει με το σώμα του την κοπέλα του.

Αμέσως μετά το τραγικό συμβάν ο Κάστρο διακομίστηκε τραυματισμένος στο Sanatorio Galeno, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Οι αστυνομικές αρχές  συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του πρώην μπλοκέρ της Μαρ Ντε Πλάτα.

Έπειτα από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου η Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης του Τουκουμάν αποφάσισε την αναστολή όλων των χθεσινοβραδινών αγώνων εις ένδειξη πένθους.

Πηγή:www.tucumanalas7.com.ar