A2

Έντονη διαμαρτυρία ΖΑΟΝ για τη διαιτησία

Έντονη διαμαρτυρία ΖΑΟΝ για τη διαιτησία

Την έντονη διαμαρτυρία του για τις αποφάσεις του διαιτητικού δίδυμου Βελώνη-Δαλέκου που σφύριξε τον  Σαββατιάτικο αγώνα του Α2 υποομίλου με τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου, εξέφρασε ο ΖΑΟΝ.

Η διοίκηση της Κηφισιώτικης ομάδας, με οργισμένη ανάρτηση  στην επίσημη σελίδα της, κάνει λόγο για πρωτοφανή γεγονότα που αμαύρωσαν το βόλεϊ , «καυτηριάζει» τη στάση των ρέφερι να αποβάλλουν διαδοχικά την αρχηγό Έλλη Κόνιαρη και στη συνέχεια την θρυλική προπονήτρια της ομάδας, Πηνελόπη Μπλάμη.

Τέλος  πλέκει το εγκώμιο για το πάθος που έβγαλαν οι παίκτριες στο ται  μπρέικ αλλά και τη στήριξη των φιλάθλων στην ομάδα, ώστε να κατακτήσει ο ΖΑΟΝ τη νίκη με 3-2 και να τελειώσει ομαλά το παιχνίδι.

ΖΑΟΝ time aout 2015 7890

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΖΑΟΝ:

«Τεράστια Νίκη για την ομάδα του ΖΑΟΝ (προ)χθές το απόγευμα στο Ζηρίνειο!!!!!
Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα και μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ διαιτησία που δεν σεβάστηκε όχι μόνο την ιστορία του ΖΑΟΝ αλλά και της προπονήτριας Πηνελόπης Μπλάμη , τα φοβερά κορίτσια του ΖΑΟΝ με πείσμα και ψυχή !!! πήραν το παιχνίδι για την αρχηγό τους Έλλη Κόνιαρη , που είχε αποβληθεί από τους ανεκδιήγητους διαιτητές και είχε οδηγηθεί στις εξέδρες, και την προπονήτριά τους , η οποία επίσης είχε αποβληθεί !!!!
Τα (προ) χθεσινά γεγονότα στο Ζηρίνειο δεν έχουν προηγούμενο στο Ελληνικό Βόλλει !!! και ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ την εικόνα ενός τόσο ωραίου ομαδικού αθλήματος .
Έχουν καταγραφεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ μεταξύ των διαιτητών !!!!
Έχουν καταγραφεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ video που δείχνουν όλα τα γεγονότα λεπτό προς λεπτό .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις ΨΥΧΑΡΕΣ του ΖΑΟΝ !!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους προπονητές ΜΠΛΑΜΗ και ΚΟΣΜΑ !!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον έφορο ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ !!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους φιλάθλους- φίλους του ΖΑΟΝ που μας στήριξαν !!!»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...