ΔΙΕΘΝΗ

«Γονάτισε», παρουσία Τζούριτς, η παρέα του Μ. Κοκκινάκη

«Γονάτισε», παρουσία Τζούριτς, η παρέα του Μ. Κοκκινάκη

Η παρουσία, με πολιτικά, του Δημήτρη Τζούριτς στο γήπεδο της Μονπελιέ δεν αποδείχθηκε αρκετή στους παίκτες της Πουατιέ να επιστρέψουν στις επιτυχίες, καθώς η ομάδα του Μενέλαου Κοκκινάκη, με τραυματία τον Σοπς, ηττήθηκε τελικά με 3-0 (25-18, 25-23, 25-15) εντός έδρας από τη Ναρμπόν.

shops_djuric_

Τζούριτς και Σοπς (με το πόδι στο γύψο και πατερίτσες) καθισμένοι δίπλα δίπλα παρακολούθησαν το Σαββατιάτικο ματς της 17ης αγωνιστικής, ενώ περίπου στις αρχές του τρίτου σετ, στο Lawson-Body έκανε την εμφάνισή του και ο πρώην άσος των γηπεδούχων, ο περσινός τοπ σκόρερ της ιταλικής Λίγκας, Νιμίρ.

kokkinakis_poitevin

Το κακό για την παρέα του κορυφαίου με 11π (10/15 επ, 1 άσος, 47% αρ. υπ) Κοκκινάκη ήταν πως και οι τρεις γνώριμοι “μπόμπερ”΄βρίσκονταν εκτός γηπέδου, καθώς εντός των γραμμών, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κούτσμους 14π, η Πουατιέ είχε εμφανές πρόβλημα στην επίθεση, όπου στερούνταν λύσεις.

Παράλληλα με 12 άσους της Ναρμπόν, η υποδοχή “έμπαζε” με αποτέλεσμα η νέα ομάδα του Τζούριτς, με εξαίρεση το β’ σετ, να μη μπορεί να φανεί ανταγωνιστική των “Centurions”, που με κορυφαίο σκόρερ των Ζανότι με 13π, έφτασαν σε ένα πολύτιμο “διπλό”.

poitevin_narbonne

Έτσι η Πουατιέ, με την τρίτη συνεχόμενη και έκτη φετινή ήττα της υποχώρησε με 26 βαθμούς στην 6η θέση της βαθμολογίας, όπου πρωτοπόρος με 37 βαθμούς παρέμεινε η Τουρ.