ΔΙΕΘΝΗ

Hyundai SkyWalkers καλεί Φράγκο!

Hyundai SkyWalkers καλεί Φράγκο!

Το όνειρο του 27χρονου διεθνή άσου μας, γίνεται -έπειτα από 140 μέρες- πραγματικότητα καθώς κάποιες ευτυχείς συγκυρίες τον στέλνουν, μέσω Τουρκίας, να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Κορέας.

hyundaiskywalkers_korea

Περίπου 4 μήνες πέρασαν για τον άσο της τουρκικής Αφιον Μπελεγιντεσπορ, Ανδρέα Φράγκο, από τότε που βρέθηκε για τελευταια φορά στις 13 Μαϊου στην ασιατική χώρα για να συμμετάσχει με τον τότε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Νίκο Ζουπάνη  στα draft του φετινού πρωταθλήματος της Ν. Κορέας (KOVO-Legaue).

fragkos

Τότε ο Φράγκος δεν τα’ χε καταφέρει, αλλά σήμερα όπως λέει κι η γνωστή παροιμία, “αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει”, καθώς πέραν όλων των άλλων στην κορεατική ομάδα τον περιμένει ένα πραγματικά καλοπληρωμένο συμβόλαιο. Κάποια ψιλά από τα χρήματα που θα εισπράξει… χρωστάει φυσικά στον άτυχο Ούγγρο”εκλεκτό” Άρπαντ Μπαρότι, καθώς λόγω του τραυματισμού, ο Έλληνας διεθνής θα τον αντικαταστήσει στην Hyundai Sky Walkers, ομάδα που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και ο Κολομβιανός σουπερστάρ, Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

Djurić and Kwang-In Jeon (KEPCO)

Ο Ανδρεάς Φράγκος, που για άλλη μια φορά θα αγωνιστεί εκτός συνόρων,, μετά την Ιταλία, τη Γαλλία και το Ιράν (Μαρίν Βαραμίν) θα συνεχίσει την ελληνική παράδοση, που άρχισε στην KEPCO ο πρώτος Έλληνας βολεϊμπολίστας Δημήτρης Τζούριτς, με την ελπίδα να καταφέρει να έχει μια αξιοπρόσεκτη παρουσία σε αυτό το τόσο σκληρό και απαιτητικό πρωτάθλημα και να δικαιώσει τις προσδοκίες όσων  επέλεξαν να τον φέρουν στην Τσεονάν της Ν. Κορέας.

00000

Αξίζει να σημειωθεί πως από φέτος η κορεατική ομάδα λανσάρει νέες εμφανίσεις και νέο σήμα. Το νέο έμβλημα της σχεδιάστηκε ως μία ασπίδα, που συμβολίζει τη σταθερότητα και την αντοχή, ενώ το κάτω μέρος έχει τη μορφή- σχήμα “V”, που φανερώνει τη δέσμευση για νίκη. Το χρώμα στο σήμα αποτελείται από λευκό, το οποίο συμβολίζει τη δύναμη και το αθλητικό πνεύμα και το μπλε, το χρώμα της Hyundai Capital, μητρικής εταιρείας.