ΔΙΕΘΝΗ

Η αήττητη Κις και τα 7 καλά της μοίρας της (fot)!

Η αήττητη Κις και τα 7 καλά της μοίρας της (fot)!

H παρέα της Κάταλιν Κις στον Prestige Απόλλων επικράτησε με 3-0 (25-17, 26-24, 25-19) σετ της 3ης στην κατάταξη Ανόρθωσις πανηγυρίζοντας και επισήμα για τρίτη συνεχόμενη και 4η στην ιστορία του συλλόγου την κατάκτηση του κυπριακού πρωταθλήματος, του 7ου τίτλου σε τρεις διαφορετικές χώρες (Ουγγαρία: 1999, 2000, 2001, 2003, Ελλάδα: 2012, 2014, Κύπρο: 2016) στην καριέρα της άσου από την Ουγγαρία.

koupa_apollon_prestige

Για την Κις, τη γνώριμη λίμπερο από την παλιότερη θητεία της στον Πανελλήνιο, Θέλμα Χριστοφόρου και τις υπόλοιπες κοπέλες του τεχνικού Γιάννη Γιαπάνη, που εδώ και μια εβδομάδα είχαν κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, η φετινή επιτυχία είχε ξεχωριστή σημασία. Όχι μόνο γιατί η στέψη της μαμάς Κάτα -που κέρδισε και με το παραπάνω το στοίχημα της επιστροφής της στα γήπεδα, έπειτα από ένα σημαντική απουσία λόγω μητρότητας- έγινε κρατώντας αγκαλία το μονάκριβο γιο και φανατικότερο θαυμαστή της, Παναγιώτη-Λουκά Τζούνιορ, αλλά γιατί οι “20 νίκες σε 20 ματς” αποτελούν ρεκόρ για τις αήττητες Λεμεσιανές.

prestige_apollon_omadiki

Άλλωστε η  35η σερί νίκη του Prestige Απόλλωνα σε όλες τις διοργανώσεις και η παρθενική φετινή “κούπα” άνοιξαν για τα καλά στα κορίτσια του Γιαπάνη την όρεξη για… νταμπλ, ενόψει του προσεχούς (26/4) εντός έδρας τελικού  Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ, όπου θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων και των δύο φιναλίστ.

Χθες πάντως λόγω του ημιτελικού Κυπέλλου του ποδοσφαιρκού Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ, η απονομή στις πρωταθλήτριες έγινε με λιγοστό κόσμο στις κερκίδες, ωστόσο αυτό δεν μείωσε στο ελάχιστο τον ενθουσιασμό των “χρυσών Αμαζόνων”, που κατά την προσφιλή τους συνήθεια, έδωσαν πιο “ιδιαίτερο” τόνο στους πανηγυρισμούς βάφοντας τα χείλη τους “μπλε” στο χρώμα της ομάδας και φορώντας στα μαλιά… γαλάζια κορδελάκια!

xristoforou_apollon

Κι όταν  η αρχηγός, Σοφία Μανίταρου σήκωνε το πολύτιμο τρόπαιο από τα χέρια του πρόεδρου της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλη Κρασιά και του αντιπρόεδρο –εκπρόσωπος του Απόλλωνα στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χάρης Καράγια, οι πρωατθλήτριες ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, ενώ πιο εορταστικό τόνο έδωσαν και τα αναμένα καπνογόνα .

apollon_kypello

Έτσι από τα συνθήματα και τα…καπνογόνα του γηπέδου, το γλέντι γρήγορα μεταφέρθηκε σε γνωστό στέκι, όπου η ομάδα της Λεμμεσού γιόρτασε για μια ακόμη χρονιά με ξεχωριστό τρόπο τα επινίκια, μέχρι τα… επόμενα!

prestige _apollon koypa

Φωτό: FACEBOOK/ Apollon365