A2

Ικανοποίηση στον Πανιώνιο για το 5/5

Ικανοποίηση στον Πανιώνιο για το 5/5

Εξαιρετικό ξεκίνημα στην Α2 γυναικών με πέντε σερί νίκες έχει κάνει ο Πανιώνιος.
Η ομάδα της Ν. Σμύρνης, κέρδισε τον Ιωνικό με 3-1 σετ( 25-13, 25-22, 27-29, 25-18).

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της  Νέας Σμύρνης www.nstv.gr – Επίσημου Χορηγού Επικοινωνίας των Ομάδων Βόλλεϋ του Πανιωνίου όπου κάλυψε το παιχνίδι.

Η Βίβιαν Μαγγίνα , παίκτρια του Πανιωνίου, δήλωσε ότι έκαναν ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Έχασαν το 3ο σετ λόγω άγχους και λαθών, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν δείχνοντας χαρακτήρα και υπομονή.  Τέλος δήλωσε αισιόδοξη για την επόμενη αγωνιστική που θα παίξουν με την Ευρυάλη στη Γλυφάδα.

Η Λυδία Μερκούρη, τόνισε ότι: «Είχαμε αρκετές μεταπτώσεις όπως φάνηκε και από το σκορ. Με υπομονή και σωστές επιλογές φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως σαν ομάδα έχουμε πολλές δυνατότητες.»

Ο Νίκος Κωστακόπουλος, προπονητής του Πανιωνίου, υποστήριξε ότι υπάρχει
ικανοποίηση που πήραν για 5η συνεχόμενη αγωνιστική το ροζ φύλλο αγώνα , καθώς στα
δυο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια που είχε κάνει η ομάδα δεν  είχε δειξει καλό αγωνιστικό χαρακτήρα.

Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι με τον Ιωνικό στα δυο πρώτα σετ, στο 3ο
χαλάρωσαν αρκετά οι κυανέρυθρες παίχτριες και έκαναν αδικαιολόγητα λάθη.

Παρόλο που τα λάθη συνεχίστηκαν και στο 4ο σετ κατάφεραν να βρουν δυνάμεις, βελτιώθηκε η ψυχολογία τους και κέρδισαν. Δήλωσε για την επόμενη αγωνιστική ότι θα κάνουν την προσπάθεια τους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς πάνε για 3-0 για όλα τα παιχνίδια.

Ο Θανάσης Θανέλας, προπονητής της ομάδας του Ιωνικού, δήλωσε ότι σταδυο πρώτα σετ δεν μπορούσαν να ελέγξουν το θέμα της υποδοχής. Στο 3ο κατάφεραν και πήραν ένα ανταγωνιστικό σετ που κρίθηκε στη λεπτομέρεια.

Στο 4ο σετ όμως δεν είχαν τόσο καλή υποδοχή με αποτέλεσμα να κερδίσει ο Πανιώνιος. Δήλωσε αισιόδοξος για το επόμενο παιχνίδι του Ιωνικού, καθώς είναι μια νέα ομάδα με ταλαντούχα παιδιά που προσπαθούν πάρα πολύ.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...