A2

Ιωάννου : “Τα καλύτερα έρχονται”

Ιωάννου : “Τα καλύτερα έρχονται”

Την παραμονή της αρχηγού της ομάδας Έφη Ιωάννου ανακοίνωσε το Αιγάλεω, με την έμπειρη διαγώνια να συνεχίζει στην ομάδα των δυτικών προαστίων και να δηλώνει αισιόδοξη για τη νέα χρονιά…

Για μια ακόμη χρονιά η Έφη Ιωάννου παραμένει στο Αιγάλεω και είναι έτοιμη να ζήσει μεγάλες στιγμές με τις “κυανόλευκες” στην Pre League.

H αρχηγός και σημαία του City παρά τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα ανανέωσε την συνεργασία της με την ομάδα, καλωσόρισε τις νέες της συμπαίκτριες υπογραμμίζοντας πως… “τα καλύτερα έρχονται”.

Η έμπειρη διαγώνια του Αιγάλεω τόνισε “Νιώθω υπερηφάνεια γι αυτή την ομάδα! Όσο κι αν οι υποχρεώσεις με κρατούν πίσω τόσο πιο πολύ θέλω να είμαι δίπλα στην ομάδα μου! Αρχικά να καλωσορίσω στην οικογένεια του Αιγάλεω τις νέες συναθλήτριες μου! Εύχομαι υγεία σε όλη την ομάδα! Όσον αφορά την δύσκολη αυτή κατηγορία, θεωρώ ότι και φέτος θα έχουμε μία πολύ καλή πορεία και τα καλύτερα έρχονται!!! 

Περιμένουμε και φέτος την στήριξη του κόσμου μας στο δύσκολο έργο μας και προσκαλώ όλους τους φίλους να γεμίσουν το γυμναστήριο Σταύρος Βενέτης και να δημιουργήσουν αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο στο Αιγάλεω ξέρουμε πως είναι!!! Τέλος να ευχηθώ καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα τμήματα του Αιγάλεω!”

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Η σημαία στον ιστό της.!! Η αρχηγός μας Έφη Ιωάννου, αποφάσισε να συνεχίσει κ φέτος στην αγαπημένη της ομάδα το Αιγάλεω. 

Είναι πολύ συγκινητικό η αρχηγάρα μας, να θέλει να βοηθήσει για άλλη μια σεζόν στο δύσκολο έργο που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα μας.

Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις που την θέλουν να ταξιδεύει αρκετά ,η σημαία μας αποφάσισε να βοηθήσει με όλη της τη δύναμη κ όσο την αφήνουν τα επαγγελματικά της ,τις ταλαντούχες κ πολλά υποσχόμενες συναθλήτριες της, να πετύχουν όλες μαζί το στόχο της ομάδας.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...