Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κλήσεις σε απολογία για πέντε

dikastiria-genikh-dikaiosini

Εκπρόσωποι ανδικών και γυναικείων ομάδων θα “παρελάσουν” στις 9 Αυγούστου από το γραφείο της αθλητικού δικαστή της ΕΟΠΕ, προκειμένου να απολογηθούν για κάποιες συμπεριφορές φιλάθλων, αθλητών και αθλητριών που έλαβαν χώρα σε διοργανώσεις της σεζόν 2016-2017.

Συγκεκριμένα η αθλητική δικαστής καλεί σε απολογία την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 09:30 π.μ. τους εξής:

Το σωματείο ΑΟ ΘΗΡΑΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 25/2/17 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΣ ΑΡΗΣ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Τα σωματείο ΠΑΟΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα της 18/3/17 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΠΑΟΚ του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών.

Το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 και το μέλος του ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές και την σημειώτρια του αγώνα της 19/2/17 μεταξύ των ομάδων ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Το σωματείο ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ και τις αθλήτριες του ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ και ΖΗΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές του αγώνα της 12/3/17 μεταξύ των ομάδων ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ