A2

Κοντά στην Άρτεμις η Τέζα

Κοντά στην Άρτεμις η Τέζα

Έπειτα από μία ονειρεμένη χρονιά στον Ολυμπιακό η 37χρονη πασαδόρος σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet η πολυνίκης πασαδόρος των ερυθρόλευκων “κλείνει”, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, στην ιστορκή ομάδα του Κορυδαλλού.

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, αν αναλογιστεί κανείς πως η Αρετή Τέζα στην καριέρα της έχει κατακτήσει συνολικά 6 τίτλους (1 με Φ.Ο.Βριλησσίων, 5 με Ολυμπιακό), 7 Κύπελλα (2 με Φ.Ο.Βριλησσίων, 5 με Ολυμπιακό) και ένα ασημένιο μετάλιο στο Challenge Cup φέτος με τις ερυθρόλευκες, που  ασφαλώς με την εμπειρία και το ήθος της θα βοηθήσει τη νεοφώτιστη στην Α2 Γυναικών ομάδα του Κορυδαλλού στους στόχους της.

Για την πολυνίκη άσο της Α1 Γυναικών η Άρτεμις Κορυδαλλού θα είναι η 7η ομάδα της καριέρας της, αφού μετά το ντεμπούτο της στον ΓΣ Πετρούπολης, ακολούθησαν οι Φ.Ο.Βριλησσίων, Πανελλήνιος, ΓΣ Κερατέας, Τράχωνες και Ολυμπιακός

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Γιώργου  Σαραντέα, χάρις στην καλή της οργάνωση και το πλάνο που ακολούθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν πέτυχε την άνοδο στα play off της Β’ Εθνικής Γυναικών.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...