A2

Λιώσης: «Στόχος μας τα…δεύτερα πλέι οφ»

Λιώσης: «Στόχος μας τα…δεύτερα πλέι οφ»

Με όπλο την ομοιογένεια, τη δίψα για διάκριση αλλά και «πληγωμένος» από τον τραυματισμό-σοκ της  διαγώνιας Στεφανίας Μπέμπη, ξεκινάει την Παρασκευή τα πλει οφ του Ά ομίλου ο Ηλυσιακός. Η ομάδα του Κώστα Λιώση, που θύμισε μονοθέσιο της …φόρμουλα ένα στον Α2 υποόμιλο της κατηγορίας, το οποίο βρήκε  η  καρό σημαία του τερματισμού στην πρώτη θέση με 43 βαθμούς (9 πόντους παραπάνω από τη δεύτερη Θέτιδα) και απολογισμό  15 νίκες και μία ήττα  σε 16 αγώνες, φιλοδοξεί να είναι μια  από τις δύο ομάδες που θα περάσουν από τα «διόδια» της Πάτρας, στο μεγάλο τουρνουά ανόδου με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και τους Μακεδόνες Αξιού.

Ο «σκηνοθέτης» της  φετινής φαντασμαγορικής παράστασης του Ηλυσιακού, Κώστας Λιώσης, σχολίασε  αρχικά στον Volleyplanet για τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου: « Τη φετινή χρονιά δεν μπορούμε να τη δούμε ξεχωριστά. Είναι αποτέλεσμα του προγραμματισμού και της σκληρής δουλειάς  των πέντε τελευταίων χρόνων που έχουν κάνει τα κορίτσια και εγώ που βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας.  Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, μόνο σχεδιασμός, οργάνωση, όραμα, δουλειά σε βάθος όπου μαζί με κάποιες προσθήκες  μας βοήθησαν να έχουμε τη φετινή υψηλού επιπέδου παρουσία με τις 15 νίκες.

Liosis Hlysiakos-456Ilisiakos-vrilisia theamatiko blok-0976

Είναι ευτυχία που μπορώ να βρίσκομαι σε ένα σύλλογο όπως ο Ηλυσιακός που διαθέτει τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψει ένας προπονητής ενώ διαθέτει οργάνωση, όραμα και υπομονή.»

Για την περιπέτεια των πλει οφ και το στόχο του Ηλυσιακού, ο τεχνικός των «κίτρινων», υποστήριξε: «Και οι τέσσερεις ομάδες πέρασαν από δύσκολες συνθήκες από τους ομίλους τους για να φτάσουν  σε αυτό το τουρνουά. Απέδειξαν ότι δίκαια προκρίθηκαν και είχαν  σχεδιαστεί για αυτή τη θέση από την αρχή της περιόδου.

Τα δεύτερα πλει οφ

Στόχος της ομάδας μου όπως είχαμε πει από την αρχή ήταν η πρόκριση στα δεύτερα πλέι οφ όπου πιστεύω θα παιχτεί βόλεϊ υψηλού επιπέδου, αφού και οι τέσσερεις φιναλιστ είναι πολύ καλές ομάδες. Θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα που ανεβαίνουν οι τρεις για να δούμε καλούς αγώνες ενώ κρίμα θα είναι για όποια ομάδα που θα βρεθεί στους τελικούς να  μείνει έξω.»

Ilisiakos paiktries  456

Σειρά πρώτα έχουν τα ματς της Πάτρας  και στην  αυριανή πρεμιέρα κόντρα στη Θέτιδα  Βούλας, ο «αρχιτέκτονας» του Ηλυσιακού, είπε: «Όλοι  σε αυτό το τουρνουά θα παίξουν με όλους. Απλά η Θέτιδα είναι μια ομάδα που ξέρουμε καλύτερα και υπάρχει ηρεμία στο τι θα αντιμετωπίσουμε όπως  και εκείνοι μας γνωρίζουν καλά. Είναι ένα ματς που θα γίνει με ανοιχτά χαρτιά.»

Ilisiakos aigaleo block 567

Όσον αφορά την απουσία  της σούπερ άτυχης (χιαστούς), Στεφανίας Μπέμπη, και αν αυτή αλλάξει τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, ο κ. Λιώσης ανέφερε: « Σίγουρα η απώλεια της  Στεφανίας θα μας κοστίσει αλλά παράλληλα είναι  είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε ως ομάδα την ομοιογένεια και το βάθος του ρόστερ που διαθέτουμε, όπως λένε οι περισσότεροι για τον φετινό Ηλυσιακό.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...