A2

Ντόνα: «Είχαμε θέληση και πάθος»

Ντόνα: «Είχαμε θέληση και πάθος»

Δριμύτερος επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Α2 ο ΖΑΟΝ. Η ομάδα της Κηφισιάς κατάφερε να πάρει με 2-3 το δεύτερο (είχε προηγηθεί ο Ηλυσιακός) σερί εκτός έδρας ντέρμπι στον όμιλο με ανατροπή, κόντρα στον Πανιώνιο στη Ν.Σμύρνη. Η ομάδα των βορείων προαστίων δείχνει ότι έχει εξαπολύσει την αντεπίθεση της για να προλάβει να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα του ομίλου.

Από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της μεγάλης επιτυχίας, η Λαρισινή μαέστρος του ΖΑΟΝ, Μαρία Ντόνα. Η πανύψηλη πασαδόρος (1μ86) σε ένα πολύ δημιουργικό βράδυ, βοήθησε σημαντικά τις συμπαίκτριες της να αποδράσουν με το πολύτιμο δίποντο, σχολίασε στο Volleyplanet.gr

« Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ. Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο που έχει δυνατή έδρα. Με εξαίρεση το δεύτερο σετ που το χάσαμε εύκολα, στα υπόλοιπα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικές, παίξαμε με πάθος και ακολουθήσαμε την τακτική που είχαμε δουλέψει με την κόουτς.

Επίσης σημαντικό είναι ότι παρουσιαστήκαμε δυνατές και αποφασιστικές, μετά από ένα μήνα διακοπή και πήραμε ένα δίποντο που μας έφερε όλο και πιο κοντά στην πρώτη τριάδα που θέλουμε να πλασαριστούμε.»

ZAON selfie-789999

Μπλάμη: « Συγκέντρωση και τακτική»

Από την άλλη πλευρά η προπονήτρια του ΖΑΟΝ και αρχιτέκτονας της νίκης, Πηνελόπη Μπλάμη, υποστήριξε στον Volleyplanet.gr: « Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για τη νίκη. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος που βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία από μας.

Πιστεύω ότι η νίκη ήρθε από τη συγκέντρωση που είχαμε, την ενέργεια που βγάλαμε στο γήπεδο αλλά και την τακτική που κρατήσαμε. Πλέον αφήνουμε το παιχνίδι πίσω μας και ξεκινάμε προετοιμασία για το ματς με την Αγ. Παρασκευή.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...