ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ίλιτς στο VG Camp

Ο Ίλιτς στο VG Camp

Την ευκαιρία να δουλέψει δίπλα σε μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου βόλεϊ, αλλά και να μεταδώσει τα «μυστικά» του αθλήματος σε μικρούς αθλητές είχε ο Τσέντομιρ Ίλιτς, ο οποίος από τις 14 έως 21 Ιουλίου, βρέθηκε στην Sokobanja της Σερβίας συμμετέχοντας στο τεχνικό επιτελείο του Βλάντιμιρ Γκρμπτς και το προπονητικό κάμπ που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Το προπονητικό καμπ του Βλάντιμιρ Γκριμπτς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα καμπ του καλοκαιριού στη Σερβία και την Ευρώπη και η συμμετοχή σε αυτό σίγουρα αποτελεί «παράσιμο» για κάθε τεχνικό…

Ο Τσέντομιρ Ίλιτς φρόντισε να «εκμεταλλευθεί» το κενό του καλοκαιριού και να ζήσει την «μαγεία» του VG Camp που κάθε χρόνο αποτελεί σημείο αναφοράς των κορυφαίων τεχνικών των ακαδημιών.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός συμμετείχε στο καμπ από τις 14 έως τις 21 Ιουλίου και παρουσία του Βλάντιμιρ Γκριμπτς δούλεψε αρκετές ώρες με τους μικρούς αθλητές μεταδίδοντας τις γνώσεις του για το άθλημα.

ilic_vgcamp ilic_vgcamp2

Η προοπτική να ασχοληθεί τα επόμενα χρόνια αποκλειστικά με την προπονητική στις μικρές ηλικίες και Ακαδημίες είναι κάτι που ενθουσιάζει τον Τσέντομιρ Ίλιτς, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν προτάσεις για τον ίδιο απο ομάδες της Volleyleague.

Επιλογή δύσκολη για τον 31χρονο τεχνικό που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ και αυτό το διάστημα συνεργάζεται με τον ΑΟ Αμυγδαλεώνα στην Καβάλα ως υπεύθυνος Ακαδημιών.