A2

Παρέμεινε στο City και η Κουλοπούλου

Παρέμεινε στο City και η Κουλοπούλου

Μετά την περσινή συμμετοχή της στην Α2 με το Αιγάλεω και την πρόσφατη εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο η Κατερίνα Κουλοπούλου ανανέωσε με το City όπου θα συνεχίσει να φορά τα «κυανόλευκα» και στην Pre League.

Μπορεί η χρονιά να ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τη νεαρή ακραία αφού συνδύαζε αθλητισμό και μαθήματα, ωστόσο όλα πήγαν καλά αφού το Αιγάλεω τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Pre League και η ίδια πέρασε στο Πολυτεχνείο.

Έτσι η Κατερίνα Κουλοπούλου φρόντισε με χαμόγελα ευτυχίας και ικανοποίησης να υπογράψει την ανανέωση της με το City και στις πρώτες της δηλώσεις υπογράμμισε «Ήταν μια δύσκολη χρονιά με άγχος, πολύ διάβασμα και σωστές δόσεις προπονήσεων και αγώνων που ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε όλα τα μέτωπα. Και εγώ στο Πολυτεχνείο και η ομάδα στην Preleague».

Όσο για τη νέα χρονιά συμπλήρωσε «Φέτος η νέα κατηγορία δείχνει ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον αφού αποτελείται από ομάδες που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο. Ανυπομονώ να συμμετάσχω και να βοηθήσω όπου και με όποιο τρόπο κρίνει η προπονήτριά μου. Έχω ήδη ξεκινήσει προετοιμασία για να μπορέσω να ανταποκριθώ στις προκλήσεις της νέας χρονιάς αφού το αγωνιστικό επίπεδο θα είναι πολύ απαιτητικό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Αιγάλεω για την υποστήριξή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια και για την αγάπη τους προς όλες τις αθλήτριες. Εύχομαι να είμαστε όλες υγιείς και να έχουμε μια χρονιά με πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Μετά την επιτυχία της στις Πανελλήνιες εξετάσεις η ακραία μας Κατερίνα Κουλοπούλου ανανέωσε για άλλη μια χρονιά στο Αιγάλεω.

Η Κατερίνα εκτός από πολύ καλή μαθήτρια κ πολύ σύντομα κ φοιτήτρια θα βοηθήσει στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της pre league.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...