ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πετρέας: «Ακόμα ψηλότερα φέτος»

Πετρέας: «Ακόμα ψηλότερα φέτος»

Σίγουρος ότι η φετινή χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη από τις προηγούμενες και η Εθνική μας ομάδας θα παρουσιαστεί δυνατή σε European League και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δήλωσε κατά την έναρξη της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο Γιώργος Πετρέας.

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού και της Εθνική μας σχολιάσε για τις υποχρεώσεις του φετινού καλοκαιριού «Αν και οι περισσότεροι τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας με τις ομάδες μας πριν λίγες ημέρες, όλοι μας ερχόμαστε στην Εθνική ομάδα με χαμόγελο και όρεξη για δουλειά. Συνεχίζουμε στο ίδιο οικογενειακό κλίμα που υπήρχε και πέρυσι για να πάμε φέτος ακόμα ψηλότερα. Από την στιγμή που περάσαμε στο ευρωπαϊκό, ανυπομονούμε να λάβουμε μέρος, όμως πρώτα έχουμε μπροστά μας το ευρωπαϊκό λιγκ.

Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί μπορούμε, για να προετοιμαστούμε παράλληλα και για το Euro. Σιγά σιγά θα επανέλθουν και τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιους τραυματισμούς και μέρα με την μέρα θα γίνουμε ίδια ομάδα με πέρυσι. Θα κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, για τον κόσμο που μας βλέπει αλλά και για τους εαυτούς μας».