DARK ROOM

Πήρε… φωτιά η άμμος του Survivor (fot-vid)!

Πήρε… φωτιά η άμμος του Survivor (fot-vid)!

Οι Βρετανίδες ΤV-περσόνες-μοντέλα, Jemma Lucy και Chantelle Connelly έγιναν γνωστές στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή τους σε “πικάντικα” ριάλιτι σόου του MTV, αλλά και την αγάπη τους τους για τον ήλιο, τη… σιλικόνη και τα τατουάζ! Το σεξι ζευγάρι  βρέθηκε πριν λίγες μέρες στον Άγιο Δομήνικο, τη χώρα όπου “γυρίζεται” το “Survivor”, για να ζήσει τον έρωτά του, αλλά παρά την… προκλητική του συμπεριφορά, ουδείς τόλμησε να το ψηφίσει προς… αποχώρηση!

capture22    chantelle-connelly-in-swimsuit-playing-volley-ball-at-a-beach-at-dominican-republic-03-09-2017_1   jem32

Μπορεί το 28χρονο μοντέλο με την 27χρονη πρώην στρίπερ-χορεύτρια pole dancing να μην συνάντησαν κάποιoν δικό μας “Διάσημο” σαν τον Σπαλιάρα, το Μπο ή έστω τον Πάνο “Μάνατζερ Ράγκμπι” των  “Μαχητών” για να πάρουν λίγη από τη “λάμψη” τους, ωστόσο κατάφεραν και μόνες τους παίζοντας beach volley να “κλέψουν την παράσταση”.

EXC: Chantelle Connelly and Jemma Lucy in the Caribbean!   chantelle-connelly

Οι δύο σεξοβόμβες,  πιασμένες χεράκι χεράκι στην καυτή άμμο, ανέβασαν κι άλλο την θερμοκρασία για τους λουόμενους με την εμφάνισή τους. Η μία με μπινίνι που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία και η άλλη με hot κατακόκκινο  ολόσωμο, αλά… Baywatch, που εύκολα το “παιζες” πνιγμένος για να σου δώσει το “φιλί της ζωής”.

chantelle-connelly-in-swimsuit-playing-volley-ball-at-a-beach-at-dominican-republic-03-09-2017_7 jem22 chantelle-connelly-in-swimsuit-playing-volley-ball-at-a-beach-at-dominican-republic-03-09-2017_9

Όταν όμως η Jemma τα “βρήκε σκούρα” από την «αντίπαλό», έκανε την κίνηση ματ, που έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι! Πέταξε το μαγιό της, έπαιξε τόπλες και μαζί με κάποιους πόντους μοίρασε πολλά… εγκεφαλικά. Μαλιστα στο τέλος του ματς το θερμόμετρό χτύπησε…κόκκινα, όταν καθ’ υπέρβαση των κανονισμών του παιχνιδιού, αντί του καθιερωμένου χαιρετισμού στο φιλέ, “σφράγισε” τη λήξη του ματς με ένα “καυτό” φιλί στο στόμα της Chantelle!!!

Photos: XPOSURE.COM

Δείτε στο video τα δύο sexy μοντέλα από backsatge μίας παλιότερης αποκαλύπτικής φωτογράφησης

https://www.youtube.com/watch?v=QPOIha8Z65s