ΔΙΕΘΝΗ

«Πολιτσμάνα» στην Πολωνία η Μπρακότσεβιτς

«Πολιτσμάνα» στην Πολωνία η Μπρακότσεβιτς

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, η Σέρβα διαγώνια της ιταλικής Νοβάρα, Γιοβάνα Μπρακότσεβιτς Κανζιάν επιστρέφει από τη νέα σεζόν στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Η πρώην “μπόμπερ” της Μπουντοβλάνι Λοτζ, στα 32 της χρόνια ετοιμάζεται για νέα καθήκοντα, καθώς συμφώνησε να “καταταγεί” στην Chemik Police.

Η γυναικεία ομάδα της Αστυνομίας από το 2013 πρωταγωνιστεί στην Orlen Liga, μετά από 6 συνεχόμενους τίτλους δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος και τον… κορονοϊό, αφού λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, τα κορίτσια του Τούρκου τεχνικού, Φερχάτ Άκμπας, δεν κατάφεραν να ράψουν στην στολή τους 7ο συνεχόμενο άστρο της Orlen Liga.

Παρόλο που κατετάγησαν πρώτες στην κανονική περίοδος, έχοντας σε 22 αγώνες 4 βαθμούς διαφορά από τη 2η K.S Developres SkyRes Rzeszów και 10 πόντους απόσταση από την πρώην ομάδα της “Joca”, όπως είναι το χαϊδευτικό του “θηλυκού Μίλκοβιτς” της Σερβίας.

Ωστόσο, πρόλαβαν τουλάχιστον να πανηγυρίσουν το 8ο Κύπελλο της Ιστορίας τους, που μαζί με ισάριθμα “κούπες” πρωταθλήματος και 3 Σούπερ Καπ, κοσμούν την τροπαιοθήκη των “πολιτσμάνων”.