BETOSFAIRA

Ποντάρουμε στους οικοδεσπότες

Ποντάρουμε στους οικοδεσπότες

Καλησπέρα σε όλους τους πιστούς αναγνώστες της στήλης. Καιρό έχουμε να τα πούμε και σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για τη νέα στοιχηματική χρονιά που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο με την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Σήμερα ξεχωρίσαμε ένα σημείο από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 20 αντρών και πάμε να δούμε τον λόγο που ξεχωρίσαμε αυτήν την επιλογή.

Γερμανία-Βουλγαρία under 20

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Η γειτονική χώρα διοργανώνει το συγκεκριμένο τουρνουά και ο αγώνας ανάμεσα στην Γερμανία και την Βουλγαρία αποκτάει τεράστια σημασία μετά την νίκη της Ουκρανίας με 0-3 κόντρα στους Γάλλους,σε ένα παιχνίδι που τελείωσε πριν λίγη ώρα.

Αν η Βουλγαρία χάσει σήμερα τότε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα αποχαιρετήσει το όνειρο της τετράδας και οι Γερμανοί θα παλέψουν με τους Ουκρανούς για την δεύτερη θέση του γκρουπ που θα τους εξασφαλίσει την είσοδο τους στην τετράδα.

Θεωρώ ότι η Βουλγαρία με την δύναμη της έδρας έχει το πρώτο λόγο και οι οικοδεσπότες θα πάρουν μία πολύτιμη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το 2,20 αδικεί την Βουλγαρία και το συγκρότημα του Βλάντιμιρ Νικόλοφ μπορεί να μας προσφέρει ένα καλό ταμείο.

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.