ΔΙΕΘΝΗ

Πρόωρο «διαζύγιο» Μπρακότσεβιτς-Ντ. Καζάν

Πρόωρο «διαζύγιο» Μπρακότσεβιτς-Ντ. Καζάν

“Πέπλο μυστηρίου” καλύπτει εδώ και λίγες μέρες τη λύση συνεργασίας της ρωσικής ομάδας με την Σέρβα πρώην “μπόμπερ” της ιταλικής Μόντενα, που πριν καλά-καλά “ιδρώσει” τη φανέλα της αποτελεί κιόλας παρελθόν από την Ντιναμό.

Δίχως να’ χει προλάβει κάν, να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών στο νέο συμβόλαιο των δύο πλευρών, η Ντιναμό Καζάν ανακοίνωσε επισήμως στις 21 Ιουνίου, κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας, το πρόωρο τέλος της  συνεργασίας της με τη Γιοβάνα Μπρακότσεβιτς-Καντζιάν, για οικογενειακούς λόγους.

Σε σχετική ανακοίνωση μάλιστα ο σύλλογος του Καζάν εξέφρασε “τη λύπη της για το γεγονός ότι η περίφημη Σερβα πρωταθλήτρια δεν θα παίξει για την ομάδα”, αλλά ευχήθηκε στη Γιοβάνα “καλή επιτυχία στο μέλλον της καριέρας της!”.

Ήδη πάντως οι φίλοι της διεθνούς Σέρβας διαγωνίου άρχισαν να αναρωτιούνται για το ποιοί μπορεί να είναι οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το άδοξο τέλος. Μάλιστα μεταξύ των διαφόρων “σεναρίων” που ακούγονται, υπάρχουν κι αυτοί που συνδυάζουν το απρόσμενη γεγονός με νέα ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της Μπρακότσεβιτς, που εδώ και δύο χρόνια είναι μαμά του μικρού Βίκτορ!