CHAMPIONS LEAGUE

Ρίτσι : «Να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας»

Ρίτσι : «Να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας»

Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ καθώς οι «ασπρόμαυροι» μετά από Φινλανδία και Τουρκία είναι έτοιμος να υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena την Φρίντρισχάφεν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στην διοργάνωση.

Η φετινή αρχή του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ έγινε μακριά από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο ήρθε η ώρα για τον Δικέφαλο του Βορρά να αποκτήσει τον ρόλο του «οικοδεσπότη». Παράλληλα με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή στην διοργάνωση.

Βέβαια ο βαθμός δυσκολίας για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Γερμανική Φρίντρισχάφεν του Θανάση Πρωτοψάλτη είναι μεγάλος, ωστόσο άπαντες δηλώνουν αισιόδοξοι για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Εκεί όπου θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «ασπρόμαυρα» και ο Νικολαϊ Ούτσικοφ. Ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας όπου μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και η απόδοσή του θα αποτελέσει βαρόμετρο για την πορεία της ομάδας στο μέλλον.

Ο Ντανιέλε Ρίτσι έχει όλους τους παίκτες του έτοιμους και με την προσθήκη του Ούτσικοφ περιμένει πολλά περισσότερα έστω και απέναντι στην αήττητη μέχρι τώρα Φρίντρισχάφεν.

Ο Ιταλός τεχνικός των «ασπρόμαυρων» μιλώντας για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά ελπίζω ότι όλοι οι παίκτες μας θα είναι σε καλή κατάσταση για τον αγώνα. Αν καταφέρουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Η VfB Friedrichshafen είναι μια δυνατή ομάδα που παίζει ωραίο βόλεϊ και ξέρει να το κάνει κάθε φορά, σε κάθε αγώνα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν μακρύ αγώνα και να έχουμε υπομονή σε κάθε μπάλα. Εάν παραμείνουμε ψύχραιμοι και καταφέρουμε να παίξουμε καλά και συγκεντρωμένα για μεγάλα διαστήματα, μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».