Α2 ΑΝΔΡΩΝ

SAVE M.ΟΡ.Α.Σ. από ΑΕ Λάρισας

ael_savremoras_fanela

Αρωγός στην προσπάθεια της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «SAVE M.ΟΡ.Α.Σ» θα είναι τη νέα χρονιά η ανδρική ομάδα της Ε.Α.Λάρισας καθώς με ομόφωνη απόφασή που έλαβε η διοίκηση των Θεσσαλών στην θέση του κεντρικού χορηγού της φανέλας της θα έχει το λογότυπο του Οργανισμού που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την δωρεά μυελού των οστών.

Ο σκοπός της “SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ” είναι:

Να μεταλαμπαδεύσουμε τη δίψα του Δημήτρη για ζωή σε ακόμη περισσότερους φίλους

Στόχος μας είναι η ενημέρωση, η βαθιά γνώση του «Πως μπορώ να γίνω δότης μυελού των οστών», με επίγνωση και ασφάλεια, να μη φοβόμαστε να το προφέρουμε, αλλά συνειδητά να το προσφέρουμε! Μάθετε περισσότερα για την οργάνωση στο site: http://www.savemoras.com

Οι λόγοι της κίνησης αυτής για την ανδρική ομάδα της ΕΑΛ είναι οι παρακάτω:

  1. Ο σκοπός της οργάνωσης είναι τέτοιος που επιβάλλει σε όλους μας να προβάλουμε τέτοιες ενέργειες.
  2. Γιατί θέλουμε οι αθλητές μας να γνωρίσουν και να μεταφέρουν στον κόσμο το όραμα και την επιθυμία του Δημήτρη για την «προσφορά» στην ζωή.

«O Δημήτρης μέσω του θάρρους, της αισιοδοξίας, της δύναμης, της ηρεμίας και της αξιοπρέπειας του μας ενέπνευσε να κάνουμε με σεβασμό, πράξη το όραμά του. Ένα όραμα που πρωταρχικό στόχο έχει την ορθή ενημέρωση και επαγρύπνηση του κοινού ως προς τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών.» (πηγή: http://www.savemoras.com/)

  1. Ο Δημήτρης ήταν και παραμένει στις καρδιές όλων των αθλητών βόλεϊ της ΕΑΛ και γενικότερα όσων τον γνώρισαν.

(Δηλώσεις του αρχηγού της ανδρικής ομάδας Μωυσιάδη Τάσου)

Είναι τιμή της ανδρικής ομάδας και του συλλόγου της Ε.Α. Λάρισας που θα φέρει στις φανέλες της, το λογότυπο της “SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ”.

Για να δείτε τις δράσεις της οργάνωσης:

Facebook Page: https://www.facebook.com/savemoras/