ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σηκώνουν… Βάρη οι Αγγελίδης-Σοφοκλέους

Σηκώνουν… Βάρη οι Αγγελίδης-Σοφοκλέους

Με την εμπειρία και το πάθος για διάκριση των «μάχιμων», Κώστας Αγγελίδη και Σοφοκλή Σοφοκλέους, θα πορευθεί την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα του Α’ τοπικού ΕΣΠΑΑΑ ο ΑΟ ΒΑΡΗΣ «Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ» με στόχο την άνοδο.

Ο 41χρονος Αγγελίδης (1.96μ) ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας  της ομάδας, αλλά αν παραστεί ανάγκη με την πολύτιμη εμπειρία του θα είναι σε θέση προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και ως αθλητής, όπως έκανε πέρυσι στα Ναυπηγεία αλλά και τόσα χρόνια νωρίτερα στην σπουδαία καριέρα του σε Φιλία, Κτησιφών, ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Μίλωνα, ΓΣ Λαμίας, Φοίνικα Σύρου αρχικό στόχο, όπως και πέρυσι.

aggelidis_angelidis_kostas

Μολονότι ο ίδιος θέτει ως αρχικό στόχο την 4άδα των πλέι οφ, η διοίκηση του συλλόγου, αν και δεν έχει ως αυτοσκοπό την άνοδο, φαίνεται πως ποντάρει πολλά στην οργανωτικότητα και την εργατικότητα του νέου τεχνικού. Κι αυτό γιατί στο πρόσωπο του νέου προπονητή-αθλητή βλέπουν τον άνθρωπο, που έχει τις δυνατότητες να πάει την ομάδα ένα βήμα παραπάνω, αφού την σεζόν που μας πέρασε η ομάδα της Βάρης μπήκε στην 4άδα των πλέι οφ και έχασε το πολύτιμο εισιτήριο για την ανώτερη κατηγορία στο 5ο παιχνίδι.

Ισχυρό δίδυμο με… Big Sofo

Πολύτιμος αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, θα είναι και ο πρώην άσος του βόλεϊ και νυν προπονητής beach volley, Σοφοκλής Σοφοκλέους, που μαζί με το γνωστό του σε άμμο και σάλα Αγγελίδη, μπορούν να… κάνουν την διαφορά στην κατηγορία.

Γέννημα θρέμμα των Νοτίων προαστίων ο 33χρονος Σοφοκλέους, ως πρώην παίκτης των Ευρυάλης, Φιλίας, ΑΠΟΕΛ, Κελεού Ελευσίνας και Βύρωνα αγωνίστηκε στο παρελθόν μόνο ως αντίπαλος με τον Αγγελίδη, αλλά εκφράζει την πεποίθηση ότι μαζί πλέον μπορούν να καταφέρουν πολλά.

sophocles_sophocleus

«Λόγω των υποχρεώσεων με το beach volley απέχω πολλά χρόνια από τη σάλα, αλλά αισιοδοξώ πως με τον Κώστα (σ.σ. Αγγελίδη) και τα άλλα παιδιά που είναι στην ομάδα ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε την άνοδο» δήλωσε ο πρώην διεθνής πρωταθλητής του μπιτς βόλεϊ που το καλοκαίρι παντρεύτηκε την “εκλεκτή της καρδιάς” του και μέλλουσα μανούλα, Ντίντα Νάστου.