ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλυπητήρια από ΕΣΑΠ

fotia_mati_2018

Την θλίψη της και τα συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠ που δήλωσε πως θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου το Μάτι και οι γύρο περιοχές να ανοικοδομηθεί άμεσα.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

O πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αλλά και όλη η κοινότητα της ελληνικής πετοσφαίρισης είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό αθώων ψυχών, την δοκιμασία εκατοντάδων συμπολιτών μας, τη βιβλική καταστροφή και την ανείπωτη τραγωδία που προκάλεσαν οι φονικές πυργκαγιές στην Αττική την Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων και εύχονται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Στο πλαίσιο της οργανωμένης προσπάθειας επούλωσης των ψυχικών και των σωματικών τραυμάτων που έχει αφήσει πίσω της η μεγάλη καταστροφή θα κινητοποιήσει άμεσα όλα τα μέλη της.

Σκοπός της ΕΣΑΠ είναι η παροχή κάθε είδους βοήθειας προς τις οικογένειες που θρηνούν τους αδικοχαμένους ανθρώπους τους και η συμβολή στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε το «Μάτι» και οι γύρω περιοχές να δώσουν και πάλι πνοή και ελπίδα στους συνανθρώπους μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ