Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην γαλλική Τερβίλ η Διώτη

Στην γαλλική Τερβίλ η Διώτη

Μετά την κλήση της στην Εθνική Γυναικών η μεταγραφή στη γαλλική ομάδα αποτελεί αναμφίβολα δικαίωση των προσπαθειών της Γιώτας Διώτη, που… σαλπάρει από τη Νάξο για την Αλσατία και το Μοζέλ.

H Λαμιώτισσα ακραία, βαδίζοντας στα χνάρια μιας άλλης διεθνούς άσου, θα γίνει η δεύτερη Ελληνίδα, που θα φορέσει τα “χρώματα της γαλλικής ομάδας, καθώς τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε με την Terville Florange στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος η Ελένη Κιόση.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν η Τερβίλ, του Ρουμάνου τεχνικού, Πομπίλιου Ντασκάλου, τερμάτισε στην 9η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος.

H Γιώτα Διώτη αποτελεί το δεύτερο φετινό ξένο απόκτημα της ομάδας του Μοζέλ, καθώς προηγήθηκε η μεταγραφή της 22χρονης Ολλανδέζας πασαδόρου της πρωταθλήτριας Ολλανδίας και ημιφιναλίστ του Κυπέλλου 2016, Νynke Oud (1.87μ)

Παράλληλα η γαλλική ομάδα ανανέωσε τη συνεργασία της με τις Sandrine Dorlus (πασαδόρος), Ludmilla Lican (διαγώνια), Caroline Clément (λίμπερο), Mariam Sidibé, Nora Bogdanova (κεντρικές), Polina Pitou, Ramata Sangaré (ακραίες).

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...