ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στο Βελιγράδι η εθνική κορασίδων

Στο Βελιγράδι η εθνική κορασίδων

Για το Βελιγράδι αναχώρησε η Εθνική ομάδα Κορασίδων, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Κόνιτσα, εν όψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (13-15 Ιανουαρίου στο Ροβινί της Κροατίας).

Στη Σερβική πρωτεύουσα η γαλανόλευκη ομάδα, θα αντιμετωπίσει Τρίτη και την Τετάρτη σε φιλικούς αγώνες την αντίστοιχη της Σερβίας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Φλώρος επέλεξε στη 12άδα τις ακόλουθες αθλήτριες:

Πασαδόροι: Καρακάση, Μικέλη
Διαγώνιες: Τσελέπη, Νταλ
Ακραίες: Μπακοδήμου, Αλεξάκου, Ζαμπάτη, Βογιατζόγλου
Κεντρικές: Τσιόγκα, Καρατζόγλου, Τζιαρλή
Λιμπερο: Πετρινόλη

«Ξεπεράσαμε κάποια προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε και την προσπάθεια όλων των κοριτσιών», δήλωσε λίγο πριν την αναχωρηση ο κ. Φλώρος και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέρα από την καρδιά μου και εκπροσωπώντας όλη την ομάδα προς τους ανθρώπους της Κόνιτσας με μια ειδική αναφορά στο στον Δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Παπασπύρου. Ειλικρινά μας σκλάβωσαν με την συμπεριφορά τους και μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας».

Οι φιλικοί αγώνες της Εθνικής με την Σερβία θα διεξαχθούν την Τρίτη και την Τετάρτη στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) και το βράδυ της Τετάρτης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για το Ρόβινι της Κροατίας όπου θα αντιμετωπίσει Νορβηγία, Φινλανδία και τη διοργανώτρια.

Το πρόγραμμα των αγώνων του προκριματικού ομίλου:
13/1/2017
17.00 Νορβηγία-Κροατία
19.30 Φινλανδία-Ελλάδα

14/1/2017
17.00 Κροατία-Ελλάδα
19.30 Νορβηγία-Φινλανδία

15/1/2017
17.00 Κροατία-Φινλανδία
19.30 Ελλάδα-Νορβηγία