ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τα Γρεβενά στηρίζουν τις Εθνικές ομάδες

Τα Γρεβενά στηρίζουν τις Εθνικές ομάδες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Γρεβενών η κοινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Γυναικών και Παίδων που κάνουν τη προετοιμασία τους στη πόλη της Μακεδονίας, εν όψει των υποχρεώσεων τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου και της τελικής φάσης του Βαλκανικού πρωταθλήματος αντίστοιχα.

Στο Δημαρχείο της πόλης βρέθηκε από την Εθνική Γυναικών ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ρούσης, ο τιμ μάνατζερ Βαγγέλης Περόπουλος και οι αθλήτριες Εύα Χαντάβα, Κατερίνα Γιώτα που έχουν καταγωγή από τα Γρεβενά.

Την Εθνική Παίδων εκπροσώπησαν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς, ο τιμ μάνατζερ Γιάννης Χλιος και οι αθλητές της ομάδας Κώστας Καπετανίδης, Βαγγέλης Γεωργίου και Αλέξανδρος Ράπτης.

Δασταμάνης : «Να φιλοξενήσουμε ξανά τις Εθνικές»

Τη συνέντευξη Τύπου προλόγισε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που στη πόλη μας φιλοξενούμε την Εθνική Γυναικών και Παίδων. Ειδικά από την στιγμή που στην Εθνική Γυναικών έχουμε δύο “δικά μας” παιδιά την Εύα Χαντάβα και Κατερίνα Γιώτα οι οποίες μας τιμούν με την παρουσία τους. Θέλουμε τις επόμενες χρονιές να φιλοξενήσουμε ξανά τις Εθνικές ομάδες και πιστεύουμε του χρόνου οι συνθήκες θα είναι ακόμα καλύτερες. Εύχομαι καλή διαμονή σε όλους και καλή επιτυχία στις διοργανώσεις που έρχονται».

Περόπουλος: «Θα καταβάλουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια»

Απο την πλευρά του ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Γυναικών Βαγγέλης Περόπουλος δήλωσε «Εκ μέρους της ΕΟΠΕ θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω την φιλοξενία εδώ στα Γρεβενά. Ξέρουμε πολύ καλά πως τα Γρεβενά είναι μία πόλη που έχει παράδοση στο βόλεϊ. Πρωταγωνιστές είναι οι αθλήτριες και το τεχνικό τιμ οι οποίοι από τον Μάιο έχουν καταβάλει την μέγιστη προσπάθεια. Αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται στη τελευταία φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου και θέλουμε να ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να κρατήσουμε το γυναικείο βόλεϊ ψηλά γιατί το δικαιούται και σε αριθμούς και σε ποιότητα. Ευχαριστούμε και πάλι και να είστε σίγουροι πως θα καταβάλουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια».