A2

Τέλος η σεζόν για Κορναράκη!

Τέλος η σεζόν για Κορναράκη!

Όσκαρ ατυχίας για την Ειρήνη Κορναράκη του ΖΑΟΝ. Η 19 χρονη κεντρική 1μ80, που είχε αποκτηθεί από τον Ηρακλή Κηφισιάς,έπαθε ρήξη χιαστών στο χτεσινό φιλικό που έδωσε η ομάδα της Κηφισιάς με τον Μεσσηνιακό.

Η νεαρή κεντρική υπέστη τον βαρύ τραυματισμό σε ανύποπτη φάση στο πρώτο σετ του αγώνα και όπως ήταν φυσικό σκόρπισε μεγάλη απογοήτευση και στεναχώρια στην οικογένεια του ΖΑΟΝ, αφού η εξαιρετικά ταλαντούχα και συμπαθέστατη αθλήτρια ουσιαστικά χάνει την χρονιά, πριν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να κάνει αγιασμό για να ξορκίσει την κακοδαιμονία που κατατρέχει την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας και έχει προκαλέσει μια σειρά τραυματισμών.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα αυτός περνάει σε δεύτερη μοίρα. Η νέα τρομερή ατυχία, υποχρέωσε την Πηνελόπη Μπλάμη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της και στα δύο ματς που έδωσε με Μεσσηνιακό και Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας να δοκιμάσει διάφορες λύσεις.

Για την ιστορία η ομάδα των βορείων προαστίων μετά τον Μεσσηνιακό επικράτησε  σήμερα των μαχητικών Αμαζόνων  με 4-0 (25-20, 25-20, 25-20, 16-14).

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...